Alla inlägg under mars 2009

Av Elin Ahlberg - 21 mars 2009 16:00

Jag älskar Så ska det låta!

Nina Söderkvist - Grym röst.

Lill Lindfors - Magisk.

Måns Zelmerlöw - ... I love you.

:)

Av Elin Ahlberg - 21 mars 2009 14:35

12:30 begav jag och Riina oss ut i det fantastiskt soliga vårvädret här i Helsingfors. 13:30 anlände vi till Skatta och fick tränat upp våra muskler. 14:30 rörde sig fötterna tillbaka till båten och kroppen följde då automatiskt med.


Nu har jag tagit mig lite fika och väntar mest på att det ska bli middagstid och sedan är det scenen som kallar.


Det är nu andra av fyra kvällar vi köra på fyra personer. Det går bra men känns inte alls kul om jag ska vara ärlig. Men på tisdag kommer Matti och då blir det som vanligt igen. Eller som vanligt. Det finns inget som heter det i vår grupp just nu. Hoppas med hela mitt hjärta att Tobias kommer komma tillbaka till nästa period.


Behöver verkligen uppmuntande kommentarer nu så har ni något skoj att dela med er eller bara vill säga hej... ja gör det då! :)

Av Elin Ahlberg - 19 mars 2009 13:08

Sitter på Waynes med Micke och surfar. Har det himla bra. Imorgon börjar dock vår fyradagarsperiod utan någon inhopparkille. Det kommer inte bli sådär väldans kul att jobba bara fyra i teamet.

Men "Make it work babydoll".


Sitter återigen och lyssnar på

Hallelujah... SPOTIFY!

Helt magiskt bra. Finns verkligen allt som man kan tänka sig. Helen Sjöholm har precis blivit inknappat i sökrutan. Givetvis blev det en hel rad med sökresultat.


Jädrans försäkringskassa och attans vilken hög telefonräkning man kan ha då! Grr!!!


Nu har jag jobbat halva min period. Har varit en bra vecka och det har gått bra med alla killar som kommer och går i vårt team. Hoppas med hela mitt hjärta att Tobias kommer komma tillbaka nästa omgång.

Av Elin Ahlberg - 18 mars 2009 16:13

Mycket fin dag. In till stan med Johan. Sedan träning med Riina och nu är det middag. Skriver mer senare!

Av Elin Ahlberg - 17 mars 2009 16:44

Varit inne i Helsingfors hela dagen och strosat lite. Gjorde Marc sällskap till lunch och sedan mötte jag upp Riina och slog följe med henne tillbaka till båten. Nu är middagen avklarad och jag ska ner och kopiera över lite filmer. Bra dag.


Hoppas!

Av Elin Ahlberg - 16 mars 2009 17:10

Hihi! Ja man kan förundras över hur jag kan publicera ett inlägg klockan halv tolv där jag skriver att jag idag vaknade klockan tolv. Förklaringen är enkelt. Jag går på finsk tid, men det gör inte datorn. :)


Idag har jag varit lite på stan och spenderat lite pengar och sedan var jag nere i gymmet och svettade. Nice :)


Nu ska jag repa lite på en ny låt och sedan blir det garanterat ett nytt avsnitt av Prison Break! Snart har jag inte fler avsnitt kvar. Någon som vet när de nya släpps i United States of America? En sorgens dag när Windows Media Player stänger ner sista programet efter 45 minuters spänning och hunkfaktor HÖG!

Av Elin Ahlberg - 16 mars 2009 11:18

Nu har jag kommit in i båtrytmen. Idag vaknade jag inte förrän lite över halv tolv. Skönt. Har avverkat frukost och ska nu iväg in till stan en liten sväng och fixa lite grejor.

Solen skiner över Stockholm idag och det känns faktiskt som lite vår. Hoppas temperaturen för med sig samma känsla.


Av Elin Ahlberg - 15 mars 2009 11:00

Igår hade vi en precis lika skoj showkväll. Tonjua, vår chef har varit här och granskat i tre dagar och igår delade hon verkligen med sig av rosor och beröm. Känns skönt. Att ha fått en möjlighet till att visa att jag gör ett bra jobb. Det har varit mycket folk och de har dansat och varit med som galningar. SKOJ!


Inatt har jag äntligen fått mina åtta timmar som jag längtat efter. Skönt. Nu börjar jag komma in i båttytmen. Det tog ett litet tag denhär gången. Nu ska jag snart lämna båten och ta en promenad bort till Apoteket och sedan blir det träning på Skatta. Ja nästa en helt vanlig dag.


Ovido - Quiz & Flashcards