Alla inlägg den 1 mars 2009

Hem

Av Elin Ahlberg - 1 mars 2009 11:46

Tillbaka och hälsa på i Skåne idag. Jag kommer ta tåget kvart över fyra vilket för mig till Lund lagom till 20:44. Där blir jag hämtade av kära familjen och sedan ska jag vara hemma ett litet slag innan jag ger mig tillbaka till båten. Det kommer bli mycket pianospel och dylikt. Ska bli himla skönt.


Senast jag var hemma var den 10 januari. Det är nästan två månader. Men just nu känns det som det var igår. Tiden har verkligen gått så fort. Det beror säkert med största sannolikhet på att jag har haft det underbart bra. Mycket tid på båten och där tycker jag att jag har det fint :)


Igår hade vi Schlagerkväll hos Malin och Johan. Mycket skoj men många trevliga varelser som jag blev glad att få lära känna. Efter det blev det utgång. Det blev en hel del vin så Thomas ligger och degar i soffan och jag sitter i en fåtölj och degar.


Nej nu får jag nog hoppa in i duschen och komma igång lite. Eller så fortsätter jag med denhär fantastiskt härliga sysselsättningen dega tills jag ska ta tåget. Ja det låter nog som en fin idé.


Nästa gång jag skriver sitter jag i Skåne. :)


Peace out.

Ovido - Quiz & Flashcards