Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Elin Ahlberg - 14 mars 2009 12:40

Oh my, vilken underbart roligt showkväll vi hade igår. Det var så mycket folk och de var verkligen helt inne i det. Stod och hoppade och sjöng med i sista setet. Jag tackar mig själv för att jag verkligen lärt mig de fisnka texterna så man känner att man kan vara med. :) Här är mycket finnar. Det blir verkligen perfekta kvällar för mig. Jag får börja med sånt som jag känner mig säker på, typ vals och lite jazz och sedan under kvällen utvecklar det sig till lite mer utmanande disco och poprock. Precis så att det känns sådär lagom utvecklande.


Nu sitter jag på Café Brasco och surfar lite. Jag kom igång med träningen igår och funderar på att fortsätta på den banan idag. Marc kommer i kväll och ska köra show med oss nu i tre turer. Nytt folk hela tiden. Men det är bra att köra med olika människor hela tiden. Man hinner inte bli bekväm. Jag älskar att jobba med nya människor.


Igår sa vi hejdå till vår Kryssningsvärdinna Hanneke som nu ska åka ner till Guatemala och jobba. Tråkigt att hon åker. Hon är en underbar person som gett mycket stöd och glädje sedan jag började här. Jag önskar henne verkligen all lycka till på hennes äventyr.


Nu beger jag mig ner till båten igen! 

Ovido - Quiz & Flashcards