Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Elin Ahlberg - 10 mars 2009 08:32

Men ojojoj vilken trevlig kväll jag och Johan hade det på stan igår.

Första stoppet blev något gammeldags café med snabb kvällsmat för att ladda och sedan bar det av till Berns.

Roast på Berns med Marcolioo.

Himla skoj faktiskt. Petra Mede växer i mina ögon. Men grymma var dom. Ska bli intressant att se hur detta funkar på kanal 5. Mycket spännande.

Efter tog vi ett glas vin och fick äran att lyssna till livejazz. Som vi sa, vilken lyx att sitta och lyssna på live musik. Vi kom på att det var måndag. Schlagerkväll på Viktoria som vi så länge pratat om att besöka. Så det bar av dit och vi hade en himla skojjig kväll och fick träffat många trevliga och härliga människor.


Nu vaknade jag alldeles för tidigt då jag tror att Thomas grannar ägnade sig åt vuxengöra i väggen sidanom. Men det gör inget. Det snöar utanför mitt fönster. Jocke, du sa ju att det inte skulle bli kallare igen :)


Tack min fina familj för veckan hemma då ni tagit hand om en sjukling. Jag älskar er.


Nu ska vi se om dagen snart vaknar här. Jag drar mig lite för att ge mig ut men skulle behöva inhandla lite saker inne i stan. Förlängningssladd och högtalare och lugtfuktare till båten. Lika bra att ha det gjort.


Jag är glad. Jag trivs i Stockholm. Skulle så gärna vilje ha något eget. Letar och om ni letar till mig och springer på något väldigt bra så hör av er till mig fortast möjligt tack.

Ovido - Quiz & Flashcards