Alla inlägg under februari 2009

Av Elin Ahlberg - 23 februari 2009 13:55

Nu har jag tränat och varit "duktik". Sitter på Skatta hotell och ska snart bege mig tillbaka till båten och hoppa in i ångbatun. Jag har bara tre kvällar kvar innan jag går av. Det är faktiskt rätt skönt. Tre veckor är en lång tid. Det kan jag lova. Speciellt när det är upp och ner.


Jag kommer eventuellt bege mig ner till Skåne på lördag eller söndag. Det känns bra att komma hem ett tag. Träffa och krama alla.


Återigen, om det är någon som har en bil som går från Stockholm ner till Skåne och som kan ta en flicka, en resväska och en bananlåda med servis i får ni hemskt gärna höra av er. :)


Peace out!

Av Elin Ahlberg - 23 februari 2009 00:15

Det gungar mycket idag. Jag fick hålla mig i stolpen under tredje set för att inte trilla. Tog en Calma tugg vilket jag tror hjälpte lite men nu är jag sjösjuk igen. Kan man fråga sig varför jag sitter här vid datorn och inte går och lägger mig istället. Det är nog faktiskt vad jag kommer göra nu. :)

Sov gott!

Av Elin Ahlberg - 22 februari 2009 12:30

...illamående av orättvisa.


Nu ska jag ut och vandra med Johan och se om jag kan göra mig av med lite negativ energi och istället ersätta den med lite positiv.

Av Elin Ahlberg - 21 februari 2009 12:44

Hm, idag har jag nog inte så mycket skoj att skriva. Vi ska ha lite krismöte ikväll vilket är lite närvöst men ack så nödvändigt.

Som en mycket vis Grynet en gång sa;

"Ta ingen skit"


På torsdag när jag går av båten kommer jag blir kvar hos Thomas ett litet tag. Ska bli kul. Har precics bokat biljetter till

MÄN SOM HATAR KVINNOR!

Oj, vad jag längtar tills jag ska få se den. Har höga förväntningar. Men tror nog inte att jag kommer att bli besviken.


Sitter på Skatta och dricker Clementinjuice. Glöm inte skriva upp det :)


Nu ska jag dra mig tillbaka till båten och se vad Johan har för sig.


Over and out!

Av Elin Ahlberg - 20 februari 2009 14:18

Bollen är i rullning. Såhär ska det inte behöva vara.

Jag har fyndat på loppis idag. Jag fick för ett par år sedan koppar med tillhörande fat av farmor. Idag gick jag in i en loppisaffär och hittade hela servisen. Magiskt många fat i olika storlekar, koppar och skålar och hela faderullan. Jag blir så glad. Den är betalt med nu återstår den stora utmaningen. Hur ska jag få hem den? :) Om någon har en bil som ska gå från Stockholm ner till Skåne får ni hemskt gärna höra av er.

Idag kommer Henrik hit till oss och ska jobba i ett par dagar. Oj vad jag behöver det. Ny energi och fokus på något annat. Underbart!

Nehe, om jag ska in och låna datorn av Johan och beskåda ett program av Taken. Solen skiner över Stockholm idag.

Av Elin Ahlberg - 19 februari 2009 11:57

När ett problem i ens arbete uppstår gör jag oftast allt som står i min makt för att det ska kännas och bli bättre. Men vad gör man när man gjort allt man kan och det fortfarande inte hjälper? Vad gör man när man ger och ger och inte får något tillbaka? Nedrans oproffsigt. För en gång skull känner jag i en situation att jag inte har någon som helst skuld.

Igår träffade jag Thomas och fikade. Så himla mysigt och jag fick mycket energi. Tack!


Idag slappar jag. Tänkte ta en promenad med Johan men jag orkar faktiskt inte. Jag ska bara tillbaka till båten och fortsätta kolla på film. Ja det är precis vad jag ska göra.


Nu har jag varit på båten i två hela veckor och jag har en kvar. Det börjar bli lite tungt men jag är vid gott mod. :) Det är oftast det enda som behövs. Ett gott mod.



Ett glatt humör är mer än pengar.

Mer än all världen rikedom.

På livets evigt gröna änga står alltid lyvkan då i blom.

Ty om du ler mot hela världen blir hela världen som ett solsken mot dig.

I dina spår jag går och sjunger.

Vad kan man mera önska sig?

Av Elin Ahlberg - 17 februari 2009 11:29

Jag känner mig lite såhär ensam för tillfället. Det är lite tungt. Kanske inte konstigt med tanke på att jag snart varit här i två veckor.

Jag kommer nog komma över detta stadie.

Jag blir ju lite gladare när jag tänker på att jag gjorde ev av mina roligaste auditions igår. Det kommer jag leva på länge. Det var så himla kul och jag skulle lätt kunna tänka mig att göra om det snart igen. :)

Nu ska jag nog ta mig en kaffe, leta upp Hannike och sätta oss på däck. Det är strålande sol idag.

Jag önskar alla er en fin dag där ute.

Av Elin Ahlberg - 16 februari 2009 16:02

Jag är så nöjd med min audition. Det kändes skoj och jag fick sjunga tre låtar vilket jag hoppas var positivt. kul!

Nu får vi se om de behöver folk eller inte. I vilket fall som så gav audition mig något. Underbart.


Nu ska jag kolla lite på film tills jag börjar jobbar 21:00. Min dator som jag var så glad för pajjade och har åkt med Micke till Västerås för att lämnas in. Nedrans skit.


Peace out!

Ovido - Quiz & Flashcards