Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Elin Ahlberg - 12 februari 2009 11:43

Jag sitter inne i stan och har precis fått inhandlat lite av det som jag behövde och lite av det som jag verkligen inte behövde.
Jag hittade en hur bra musikteoribok som helst som jag kommer sysselsätta mig med att läsa i nu när jag är på båten. Jag kan ju inte påstå att jag har sådär väldigt stressigt schema.


Igår sjöng jag som sagt på skånska. Och finska. Det var väldigt spännande. Jag tror att det var uppskattat och jag kommer med största sannolikhet att fortsätta med det på i alla fall en låt. Mindre smakar mer.


Idag kommer mitt team och vi ska givetvis repa in Micke som ska köra med oss två kvällar. Jag tycker det känns helt ok att vara kvar i hela två veckor till på båten trots att jag nu hunnit vara här i en hel vecka. Jag kan nästa säga att det känns kul. Vi kommer få stor variation på killar som kommer avlösa varandra i vårt team. Svårt men säkert väldigt lärorikt.


Innan det ska jag ha hunnit fika med Ludwig och sedan ska jag träna nere i gymmet. Oj, det blev ju faktiskt ett dagsschema. :)


Nu ska jag ge mig ut i kalla Stockholm men som faktiskt har en sol som skiner över sig idag.


Jag kommer meddela er när jag någon gång kommer råka ut för ett trevlig människa i en kassa här i Hufvudstaden. Tro mig, jag letar aktivt.




Av Elin Ahlberg - 12 februari 2009 00:21

Idag sjöng jag på både skånska och finska. Mycket spännande. :)

Sista kvällen med dethär teamet. Fast hälften av dem blir kvar ettl litet tag till.

Imorgon ska jag fika med Ludwig som jag jobbade med på Skånetrafiken. Tänk att det är ett helt år sedan.

Nu är det baren som gäller. Blir dock cola ikväll!

God natt!

Ovido - Quiz & Flashcards