Alla inlägg under augusti 2008

Av Elin Ahlberg - 9 augusti 2008 10:29

Far kommer hit idag.

Vi ar pa Adora och har det gott men jag langtar sa tills dagen ar slut. :)

Wihi!

Av Elin Ahlberg - 8 augusti 2008 13:19

Ikväll blev jag inbjuden på Davids popup. Run and tell that från Harispray. Givetvis var jag inte sen på att tacka ja till det. Kommer bli en utmaning men otroligt kul. Jag längtar. Både till jag får göra det och tills jag har gjort det så jag vet om jag klarade av det :)

Snart är det dags för ministars. Här är varmt så det porrlar i pannan. Helt sjukt vad man börjar vänja sig vid hettan. Jag är van vid att ha hög fuktighet på huden nästan hela dagen.

Av Elin Ahlberg - 7 augusti 2008 12:25

Snart kommer far ner. Två dagar kvar.

Jag är så trött. Vaknade redan klockan sex imorse och kunde inte somna om. Nu ska vi repa björnmanus sedan är det show ikväll.

Ja mor, läkerol kommer göra mig gott :)

...

Av Elin Ahlberg - 6 augusti 2008 14:44

Trött... nej utmattad. Hangig och slut. Ikvall blir det vila och aterhamtning. Skönt att det ar över med rep. Nu ska jag vanta pa att far kommer hit och sedan familjen Gittner och sedan min familj och ta hand om mig sjalv.

Sitter pa Adora och orkar inte skriva mer pa turktangentbord...

Skriver mer sen...

Av Elin Ahlberg - 4 augusti 2008 16:08

En halv dag kvar att rep imorgon sedan åker Magnus hem. Jag ska inte säga att denna tiden har gått fort. Det är tråkigt på en sån trevlig kille att han lämnar oss här i Turkland. Snart har vi bara varandra igen.

Jag har lagt upp ny popup på Facebook för alla som vill gå in och checka :)

Av Elin Ahlberg - 3 augusti 2008 22:50

Ont i huvudet vilket jag har haft i flera dagar nu.

Jag längtar till far kommer hit så jag kan ta igen mig lite och bara ha det gott. Det kommer bli helt underbart.

Jag har inte någon inspiration till att skriva något ikväll. Vill bara sluta ögonen och somna dirket. Men det är nog att hoppas på för mycket tror jag.

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 2 augusti 2008 21:25

Mycket värd resa till Manavgat. Kycklingwrap på Burger King och sedan lite ströshopping. Nu är klockan 25 över tio och vi kom nästan precis hem. Tiden går fort när man har roligt!

Nu käkar vi vattenmelon (jepp, det håller i sig) och ska spela en runda Backgammon (jepp det håller i sig).


Linda jobbar natt i natt så jag ska om en stund ringa henne från Skype för att hålla henne sällskap. Tacka vettja Skype. Underbart bra.


Sov gott!

Av Elin Ahlberg - 2 augusti 2008 17:10

Hettan pulserar utanför vår lägenhet. Jag och Erik surfar och Loucie ligger och läser. Väldigt mysig eftermiddag. Snart kommer vi bege oss in till Manavgat. Jag ska köpa kamera! Äntligen. Min gamla blev med största sannolikhet kvar i Marmaris. Jag borde ringa till hotellet och se om den ligger kvar där men jag orkar inte. Den var så dålig och glappade så det känns inte så motiverande att ge sig på det.


Idag har varit en väldigt fin dag och jag ser fram emot en fin kväll.


Ovido - Quiz & Flashcards