Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av Elin Ahlberg - 20 augusti 2008 08:58

Jag insåg att jag inte gett så mycket positiv lyrik till min blogg nu när jag varit sjuk.

Därför vill jag meddela att jag nu sitter och avnjuter ett stort, färskt, nypressat glas apelsinjuice. Mm, mums!

Slut! 

Tänkt fotografera och lägga in en bild men det var så gott att jag glömde.

Sedan kom jag på att jag kunde hitta en bild på google men där fanns ingen bild som var lika fin som mitt glas och därför kunde det lika bra va.

Därför får ni med er vildaste fantasi föreställa er hur en sjukling, som försökt sig på att städa men gav upp, satt i soffan med dator i knät och log åt hur fyra gula bollar kan genom en press frambringa så mycket glädje... och obetydlig text i en blogg.

:) 

Av Elin Ahlberg - 20 augusti 2008 07:47

Idag är det fjärde dagen som oanvänd kommer försvinna från mitt liv. Resten av människorna här vill att jag föjler med till Arum men med tanke på att jag knappt orkat ur sängen på tre dagar är det INTE bra att befinna sig i solen och vara bland stress hela dagen. Det blir till att spara rösten hela dagen så jag kan köra show imorgon. Det hoppas jag med hela mitt hjärta!


Idag åker Louices föräldrar hem. Återigen en vecka som gått så otrligt fort fram.


Idag är det den 20 vilket betyder att vi påbörjat det tredje blocket i augusti. Då kan man säga att vi närmar oss september. Vad händer i september? Rimmade nästan. Jo, familjen kommer hit. Det har jag fått fokusera på när jag legat här och tyckt synd om mig själv.


Frukost!

Ovido - Quiz & Flashcards