Alla inlägg under mars 2008

Av Elin Ahlberg - 10 mars 2008 22:55

Helt underbar fridag.

Pealing

shopping

lunch

havet

mys

pysslat

repat stämmor

dansat i danslokalen

och nu sover Louice hos mig.


Imorgon börjar en ny vecka. Fått manus på nästa föreställning. I LIKE!


Ska vi plocka körsbär i vår trädgård.


Kommer blir så in i nordens kul!


Nu måste vi ta mig tusan gå och lägga oss!

Av Elin Ahlberg - 10 mars 2008 08:27

Attans vilken fin kväll vi hade igår. Vi har tagit oss igen hela Holiday Hits föreställningen. Nu är det fyra likadana till kvar :)

Ulf åkte till Thailand imorse. alla tycker givetvis att det är fruktansvärt tråkigt att han lämnar oss. Underbart person som har gett mycket energi till oss alla. Nästa veckan kommer det lite nya pedagoger och koreografer. Lite läskigt, mycket spännande.

Efter en god middag där det njöts av att vara ledig hela kvällen tog jag en dusch och sedan bjöd jag och Johannes på varandras musik.

Halv tio tog jag mig ner till baren (eller TV:n som vi satt upp vid baren) och kollade på film med halva showskaran. Andra halvan bestämde sig tråkigt nog för att dra ut.

Jag och Louice promenerade sedan upp om hennes rum och hämtade Caroline och sedan satt vi och snackade tills det blev dags för sänge. Då knackar det på dörren. Vi sa att det var mycket trevligare här. :) Tre på morgonen lade jag huvudet mitt på kudden. Vad hände med

"Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt"

Fick mig att inse att jag måste köpa mig en gitarr idag. jag tog ju inte med min hit. Efter spa ska vi åka in till stan och inhandla detta härliga instrument för att seda luncha och eftermiddag hoppas jag hinner spenderas vid poolen.


Lediga idag, helt magiskt.


Nu är det frukost! Tack du Gode!


Saknar dig Mor min!

Av Elin Ahlberg - 9 mars 2008 19:03

Ikväll känns allt bra. Har varit en lång och slitsam dag men givande och nu är vi lediga imorgon. Denna lediga dag välkomnas enormt av så gott som alla här. Vi hade planerat utgång men de flesta har bestämt sig för att energin som kvarstår i kropparna våra räcker till affären och sedan film/myskväll. Det tycker även jag låter som en ypperlig tanke. Snyggar till mig lite ändå. Det var inte direkt igår som jag hade något annat än träningsbyxor på mig.


Mor, hälsningarna kommer fram. Såg att du ringt. Ser du detta ikväll så slå en pling igen vettja!

Av Elin Ahlberg - 9 mars 2008 06:41

Ny dag, nya möjligheter, nya tag.


Igår var det någon om bestämde sig för att dra upp guran och hålla på till långt över dygnsövergången. Kvart över tolv fick jag panik, tog mitt täcke och traskade ner till våning ett och rum 103. Soffan. Vaknade redan tio i sju i morse och hade ingen ro i kroppen så nu har jag ett nystädat rum. Kommer alltid något gott ur allt.

Nu ska jag klä på mig och förbereda mig för morgonpass.


Tack Linda, Cajsa och Madeleine. Ni finns i mina tankar OFTA!

Av Elin Ahlberg - 8 mars 2008 22:19

Nu känns det mycket bättre. Tack Micke och tack Johannes!

Nu borde jag ha gått och lagt mig för länge sen men det är omöjligt här.

Imorgon kämpar jag tusan och sedan är det en dag för att ta igen mig lite.

Av Elin Ahlberg - 8 mars 2008 18:30

Jobbig dag. Fy fan vilken jobbig dag. Idag kom de första tårarna.

Svårt med sången. Helge åker hem. Skitdag.

Men imorgon blir det bättre.

Av Elin Ahlberg - 7 mars 2008 18:41

Jobbig dag och den är inte slut än. Har kvällsrep om en halvtimme. Började sjunga i mick idag. Ny  sorts musik för mig att sjunga. Känns svårt. Hoppas bara att jag klara det.

Jag måste vara på topp hela tiden och intala mig själv att det är ok om det inte blir perfekt. Detta är ingen dans på rosor för er som trodde att jag skulle åka ner och få lite semester. Däremot är det så attans roligt och när jag väl kommit över min första spärr kommer det flyta på bättre. Jag ser gärna att jag kommit över den om ca 30 minuter men det är nog till att vara lite för positiv.

Nu ska jag toklyssnaMp3 och sen svettas i en timme till innan denna dag gått till ändå. Kan inte förstå att jag snart varit här i två veckor. Tiden gå så magiskt fort. Hinner knappt tänka.

På måndag är det tid för massage på ett hotell som ligger här i närheten. Det är verkligen något jag ser fram emot. Bli lite ompysslad. Nu måste jag aktivera mig! Hihi!

Ovido - Quiz & Flashcards