Alla inlägg den 17 mars 2008

Av Elin Ahlberg - 17 mars 2008 21:37

Återigen har jag fått uppleva en helt magisk ledig dag. Vaknade dock för tidigt men låg kvar i sängen och slappade med datorn i knät så det var rätt skönt.

Åt god frukost och låg vid poolen fram till lunch. Därefter tog vi taxi till Manavgat och fick handlat lite av det som vi kände att vi behövde. Vi var hemma precis i lagom tid till middagen. Kvällen skulle egentligen bestå av film men vi blev kvar på rummet och lyssnade på musik och enbart slappade. Fin dag. Nu börjar en ny vecka och jag tar nya tag.

Ps.

Av Elin Ahlberg - 17 mars 2008 08:22

Lite bilder. Mor önskade.


1. Hela gänger i väntan på Schlager. Nära på att vi missade hela kalaset där. Tackar Sofia som i alla hast for iväg för att fixat kanalen.

2. Jag och Louice. Black and white. Det är vi det.

3. Johan och Johannes. Uppklädda och snygga.

Av Elin Ahlberg - 17 mars 2008 07:55

Igår blev det sent. Satt och gottade oss där nere. Alla klädde upp sig fast vi bestämt oss för att bli kvar på hotellet. Det är ju som sagt inte varje dag vi får tillfälle till att bära något annat än träningskläder. Vin och prat och dans till bra musik med underbara människor. Inser verkligen hur lyckligt lottad jag är. Det blir sent dock. Men vad gör det? Gå och lägga sig när alla andra stannar uppe hade varit stört omöjligt. Det får bli några hektiska veckor till här. Sen, när vi fått koll på showen och säsongen rullar på, kommer vi kunna ta igen oss så gott som varje dag. Längtar tills vi är fulltaliga í vårt team och tills vi sätter varje litet steg.

Klockan är bara nio. Jag kunde inte sova längre trots ledigheter. Ligger kvar i sängen och väntar på att frukostbuffén ska öppna. Manavgat väntar. Jag hade helst stannat kvar på hotellet hela dagen men jag måste in till stan eftersom nästa tillfälle inte blir förrän om ytterligare en vecka. Dagens plan är dock slappning hela dagen och vi far nog inte in förrän eftermiddag.

Tack ännu en gång för alla kommentarer. Blir lika glad varje gång!

Ovido - Quiz & Flashcards