Alla inlägg under februari 2008

Av Elin Ahlberg - 19 februari 2008 20:38

Mys hos Liz hela eftermiddagen. Mor min väntade redan där i fullt sjå med att mecka på matildas rum. Mormor tittade också in. Höll på att slå halv ihjäl sig i uterummet. Mormor, du skrämmer livet ur mig!

Bakades och fjantades. Liz är en riktigt MatLiz. Det har jag filmbevis på nu. "Och för att spara lite tid, har jag redan förberett detta".


Allt känns lite konstigt. Både psykiskt och fysiskt. Antar att jag får leva med den känslan hela denna vecka.  


Jag kommer sakna dig men jag har en perfekt grej som kommer påminna.


Imorgon jobbar jag min sista dag. Efter far jag iväg till Malmö och hjälper till att sjunga in lite barnlåtar. Ser jag fram emot. Hoppas få ett ex med mig hem. Jag stannar kvar över natten. Längtar redan.


Nu ska jag ta mig en kvällspromenad och sedan krypa ner till sängs tidigt då jag ställer min klocka på 04:50...

Av Elin Ahlberg - 19 februari 2008 08:40

Igår satt jag vid mitt digitala piano, Cubase satt sidan om i datorn och vi samarbetade rätt fint vi två. Nu väntar jag på ett mail med det fördigställda exet och sedan är det klart! :) Jag har skapat det helt själv. Nu ska jag göra fodral!


Vaknat cirkus 20 gånger i natt i fullständig febersvettning. Jag har yrat runder, kan dra mig till minnes att jag gick runder i rummet och satte mig vid pianot. Kan det vara denna undermedvetna oron av att vi två ska skiljas åt? Nu ska hon stå där själv, hela våren, hela sommaren och sen en bra bit in på hösten. Om det finns någon som kan barmhärtiga sig över  och smeka hennes tangenter med jämna mellanrum är det bara att knacka på.

Av Elin Ahlberg - 17 februari 2008 16:06

Massa kaffe och skapande idag till visst ändamål. Jag har precis hämtat mitt digitala, men ack så sköna, piano i stan med min bror. Kommer sakna Linus, snart gymnasieelev och allt. Världens bästa bror.


Snart kånkas det över med pianot i störta hugg, förhoppningsvis med hjälp, till grannen min och då kommer det spelas in. Kul! Tack för att Cubase och datorer och teknik i största allmänhet finns. Det är ju klart en fördel om man vet hur man ska använda det. Eftersom jag saknar den sortens kunskap är Mats mäktad uppskattad.


Igår var en toppenkväll. Vi växlade mellan bowling och uppdatering av varandras liv. Sambo, arbetande, jobbsökande, studerande, resande, vad som hänt, vad som händer och vad som kommer hända.
Telegrafen fick sedan äran och sedan blev det soffan i Helsingborg för att ta tåget hem imorse. Lagom dåsig och gårdagens smink. Promenaden ner till Knutan var behövlig.


Sanna nielsen, verkligen magnificent. Det skulle tydligen till en Skåning för att giva schlagerkänsla. Passion, begåvning, känsla, och till råga på allt, en väldigt fin låt. Kul att se!

Av Elin Ahlberg - 16 februari 2008 14:21

Vi har haft en härligt fin vecka och jag har mått så bra, så bra. Tack!Deverse komiska händelser, rytmik, oreda i lägenhet och stopp i Åkarp.


Ibland hittar man luckor man inte visste fanns.


Svansat i Helsingborg med Madeleine. Gympaskor som jag behövde men inte riktigt ville lägga pengar på köptes idag. Det gör att jag kan bocka av en av punkterna på min resaiväglängelängeinköpslista.


Nu ska jag, tack och lov, tvätta mitt hår.

Av Elin Ahlberg - 13 februari 2008 17:14

Fick åka in till akuten inatt. Bröstsmärta. Befarade det värsta. Propp. Det ingår i kategorin "Det värsta". Tycker så synd om honom där han ligger på syvehuset. Känns tråkigt!

Av Elin Ahlberg - 13 februari 2008 11:58

Av Elin Ahlberg - 13 februari 2008 11:45

Av Elin Ahlberg - 13 februari 2008 11:40

Hittade lite fotografi på Linus dator. Med tanke på att ALLA mina bilder från min gamla dator gått upp i rörki sällskap med själva datorn så blev jag attans glad, trots det ringa antalet.

Ovido - Quiz & Flashcards