Alla inlägg under december 2007

Av Elin Ahlberg - 20 december 2007 13:47

Nu är jag äntligen klar med mina julegaver. No more stress. Eller nu kommer jag känna mig stressad för att jag kanske inte köpt tillräckligt bra klappar. Haha, aldrig helt perfekt. Men jag tror att jag har fått till det. Nu sitter jag på jobb och känner mig betydligt mer bekväm med julsituationen.

Av Elin Ahlberg - 20 december 2007 09:28

Idag ska det bli en bra dag. Åker in tidigare till Lund och fixar lite grejor och sen jobbar jag kväll. Bra dag. Bra dag. Bra dag.

Av Elin Ahlberg - 19 december 2007 19:02

Tack, jag fick precis en ny idé till en ny låt. Passande.

Av Elin Ahlberg - 19 december 2007 10:06

Aldrig har jag haft så kul på ett tivoli som igår. VI började kvällen med mat uppe på ett loft. Den största snitzel jag sett och potatisar gavs hej vilt bort över bordet. :)

Jag har alltid varit feg för karuseller med igår var jag på G. Jag åkte slänggunga, looooopen och Zookarusell. Giraffen fick sig en omgång.

Tårna var framåt kvällen så kalla att de började domna men rörde jag inte på dom så gjorde det inte så ont.

Framme på stationen hemma stod bilen och väntade på mig och TACK FÖR DET! Somnade sekunden efter det att huvudet landat på kudden och imorse tog det emot att gå upp. Men bara lite. En dusch hjälpte mig att vakna till liv och nu är jag fit for fight igen.

Välkommen till serviceresor det är Elin!

Av Elin Ahlberg - 18 december 2007 07:58

Sitter på jobb, hungrig. Snart frukost, Längtar.

Idag ska avdelningen till Tivoli i Köpenhamn och julmysa. Härligt. Det kommer bli kallt så jag har min tjockaste kofta i väskan som, med största sannolikhet, kommer bli nödvändig för att inte förfrysa.

Letar förbryllat efter julkänsla.

Bra

Av Elin Ahlberg - 17 december 2007 21:32

Kyrkan med mormor igår. Mysigt och juligt. Trots det har jag inte fått den julkänsla som jag skulle önskat. Det är inte för sent men det känns som det är hög tid. "Högtid" 


Jobbat och tränat. Har varit en bra dag. Det krävs inte mycket bland för att det ska bli en helt ok dag.



Av Elin Ahlberg - 17 december 2007 07:49

Fick precis lite ångest. Insåg att det bara är en vecka kvar till julafton och jag har inte mina klappar klara än. Sitter på jobb för tillfället och ska jobba hela veckan så jag vet inte hur jag ska hinna med att handla fler. Nu gör jag (som den planerare jag är) lista så jag i alla fall har koll på vad jag hysteriskt ska leta efter.

Vänta nu, jag har ju lovat mig själv att inte stressa inför denhär julen. Det löser sig. Annars får jag rita en teckning. :) 

Av Elin Ahlberg - 15 december 2007 09:04

Om jag hade trevligt på Blå båten med Filippa igår. Jag tog som sagt tåget direkt efter jag slutat och vi möttes upp vid högskolan. Underbart snälla Tingla var också med och sprang där snällt och lydigt utan koppel eller tillsägelser. Haha, tänk om min lilla Tindra hade kunnat vara så enkelhanterlig.

Vi gick in om kontoret och lämna henne lite ledsen kvar och sedan promenerade vi de få meter som återstod till Blå båten. Såg inte mycket ut för världen utanför men en trappa ner öppnade sig den mysigaste lilla båt man kan tänka sig. Gamla böcker stod uppradade längst de korta väggarna och ljuslycktor gav dov och varm energi. Folk var glada i hågen och skålade så det stod härliga till. Halv nio var det dags för GRUS  I DOJJAN! Hur härligt som helst. Positiv energi flödade genom mig och nu sitter jag halvler lite hela tiden. :)

Ovido - Quiz & Flashcards