Alla inlägg under juli 2007

Av Elin Ahlberg - 9 juli 2007 18:38

Jag ville verkligen inte till Worlds of Fun igår och önskade nästan att jag skulle bli sjuk. Satte mig i bilen och fick så himla ont i magen och mådde illa. Fick bli hemkörd igen och spenderade nästan hela dagen på soffan. Men det var lugn. Jag hade nog inte klarat att springa runt i 40 grader hela dagen. Det blev en lugn och skön söndag.

Men som sagt, vad försiktig med önskningar...

Av Elin Ahlberg - 8 juli 2007 17:38

Worlds Of Fun en hel dag. 40 grader. Ge mig stryrka! Jag vill egentligen inte åka alls. Men det är för sent att dra sig ur nu. Om jag ska vara ärlig kan jag inte alls dra mig till minnes att jag sa ja. Hoppas just nu på MOLN!

Av Elin Ahlberg - 8 juli 2007 04:13

Som jag har sagt tidigare så bestämde jag mig när jag kom hit att jag skulle göra varje dag till en bra dag och jag skulle se positivt på allt och alla så gott som det bara går. När jag vaknade imorse kändes det helt ok. Jag kokade gottgott kaffe, slappade vid TV:n, gjorde mig iordning, pratade lite med Josh och Andrea när de vaknade och hade en allmänt skön morgon. Klockan kvart i tolv kom Tom och hämtade mig och vi åkte sen och hämtade Johan för att köra hem till Nancy och hennes familj. Början av dagen kändes jobbig. Jag ville hem och kände mig rastlös. Vi spelade lite biljard och nja, fortfarande lite olustig. Men så helt plötsligt bestämde jag mig "dethär ska också bli en bra dag!"

Helt plötsligt överraskade jag i biljard, skrattade och hade trevlig. Vi åt god middag och innan jag hann blinka var det tid för mig att åka och ta hand om Amanda, Cathis brorson. Hon är fjorton och en riktigt attitydbrutta. Men när jag väl lärde känna henne kom hennes riktiga jag fram. Supergo tjej!

Jag hämtade henne och vi körde till Independence Center (ja, jag vet att jag var där igår med). Jag hittade fina tröjor till Linus! Hoppas du gillar dom din lilla brat! :)

Nu sitter vi och slappar vid TV och har det bra. Jag ville egentligen följa med Josh och hans kompisar till SidePocket men eftersom jag är endast 19 år kommer jag inte in. Hur mycket suger det? HUR MYCKET SOM HELST!

Dethär har varit en bra dag! Jag har inte krossat mitt löfte än.

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 7 juli 2007 04:26

Om dina problem går att lösa - Varför oroa dig?

Om det inte går att lösa - Varför oroa dig?


Bruka den begåvning du fått. Skogen skulle varit mycket tyst om inga andra fåglar sjöng än de som sjunger bäst.


Jag var mycket dyster, för jag saknade skor, tills jag mötte en man utan fötter.


Glöm inte vilken skatt en vanlig dag är.

Av Elin Ahlberg - 7 juli 2007 04:07

Var lite orolig när jag vaknade imorse. Cathi och Lee skulle lämna mig, jag visste inte riktigt vad planen för mig och Courtney var och ja, det kändes allmänt konstigt. Josh och hans flickvän kom över. Vi låg lite vid poolen. Jag fick inte tag på Courtney. What the Heck! Men då ringde telefonen och det var Rachel. Hon hade kommit hem från sin resa och undrade om hon kunde komma över. Jag blev så himla glad. Vi låg vid poolen. Sa hejdå till  motorcykelknuttarna. Tittade lite på TV. Åkte och käkade middag. Efter de var det dags Independence Center. Jag råkade köpa hur mycket som helst. 10 plagg om jag ska vara ärlig. 10 plagg för 500 spänn! Kan inte fatta det! Jag gillar inte att lägga mycket pengar på materiella saker. Därför var jag i himlen! Reahimlen!

Jag och Rachel har haft en superdag. Tur eftersom jag lovade mig själv när jag kom hit att varje dag ska vara en superdag. Jag måste ju hålla mitt löfte.

Kaffe på Starbucks gjorde dagen fulländad!

Av Elin Ahlberg - 6 juli 2007 17:20

Hihi, farmor, du har ju blivit riktigt bra på att skriva inlägg till mig. Fortsätt med det! :)


Idag åker Cathi och Lee till Colorado. Känns lite tråkigt men jag kommer att ha grejor att göra hela tiden.


Courtney kommer hit idag. Tror vi kommer hänga vid poolen hela dagen och sen åker vi nog till Independence Center och driver hela eftermiddagen. Kommer bli en bra dag. Helt övertygad!


Kan inte riktigt komma över killarnas språk igår.


- Eh, dude, man, like, and shit, dude!

- Ever smoked?

- Eh, yea, like, shit and stuff... dude!


Av Elin Ahlberg - 6 juli 2007 06:51

Jag och Cathi var i en secondhandaffär idag. Jag fyndade BIGTIME. Köpte en skjorta och 8 SKÄRP för 60 spänn. Kan ni fatta? Ett skärp kostade 99 cents vilket motvarar ungefär 7 kronor. Helt galet. Det är så billigt det ska vara när man shoppar secondhand! Sverige har verkligen fått det om bakfoten.

Idag har jag också FINALY hunnit med att träffa BriAnna. Det var en kul kväll. Lite konstig, men kul. Körde hem för ett litet tag sen. Satt på verandan med hennes pojkvän och några vänner. Känns underlig att själv transportera mig här. Förut har det alltid varit far eller någon annan som kört men nu är det jag.

Imorgon hänger jag med Courtney!

Yey, Independence Center!

Good Night!

Av Elin Ahlberg - 5 juli 2007 06:00

Härlig dag! Slappat vid poolen, motorcyklat, sett massa fyrverkerier och haft det allmänt trevligt. Är trött som bara den och ska upp tidigt imorgon så jag får nog snart krypa till sängs. Klockan är 2300... Haha Cathi kom precis in och sa godnatt. FULL! Hihi


Do I like going on a motorcykle tripp in beautiful Kansas?

Yes I do!

Ovido - Quiz & Flashcards