Alla inlägg under juli 2007

Av Elin Ahlberg - 21 juli 2007 17:22

Då var jag tillbaka på hemmplan. Jag har mer än halv packningen kvar i en stor röra som jag måste ta itu med. Är trött som tusan eftersom jag  bara sov i lite mer än två timmar på planet. Hamnade på förstaklassplats. Hur skönt som helst. :)


Mötte en kille på flygplatsen i Kansas City.

"If you're ever in Chicago, give me a call."

Hihi, I will!



Av Elin Ahlberg - 19 juli 2007 05:16

Jag vill inte åka härifrån! Ikväll har vi varit ute och ätit och haft hur kul som helst med ett stort gäng och jag vill inte åka ifrån dem. Jag har inte hunnit med allt och alla!

Imorgon är i alla fall sista dagen vare sig jag vill eller inte.

Jag jobbar på morgonen och sedan åker jag och Cathi som sagt och handlar allt jag vill ha med mig hem.

Allt känns väldigt konstigt!

Av Elin Ahlberg - 18 juli 2007 18:18

23/7 07.30 Lund-Stockholm

Jag har en biljett som J*A Sj inte vill avboka till mig. Det är en ungdomsbiljett. Någon som vill köpa den?

Av Elin Ahlberg - 18 juli 2007 05:37

Far anlände ikväll. Känns så himla kul att han är här. Glen från haldex kom hit och vi käkade lite kvällsmat och hade trevligt. Känns så konstigt att jag ska åka hem om två och en halv dag. Jag hade så himla gärna velet bli kvar i alla fall en helg till nu när far är här och så. Jag ska försöka att inte tänka på det för mycket mina sista dagar här. Jag och Cathi ska ta en sistaminutenshoppingeftermiddag på torsdag så jag kan köpa allt som är så himla mycket billigare här. Att få hem allting kommer bli lite trixit dock :)

Nej nu ska jag försöka sova lite. Så himla varmt!!!

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 16 juli 2007 15:48

Ikväll är jag, Zeb och Johan bjudna till Urban och Karolin för att grilla. Ska bli himla mysigt och ser verkligen fram emot en fin kväll i gott sällskap.

Innan det måste jag hinna till Bestbuy för att kolla på IPod till Madeleine och sen till Kohl för att kolla på handdukar till farmor. :) Billiga USA. Hihi


Sista veckan. Vill inte hem på fredag. Det känns för tidigt. Måndag nästa vecka hade i alla fall varit lite bättre. Då hade jag haft en helg till på mig att hinna med allt som jag inte hunnit fram tills nu. Men så är det.


Far kommer imorgon och det ska bli superkul. Hela veckan kommer säkerligen vara fullsmockad!


Sweet Charity = SWEET!

Av Elin Ahlberg - 15 juli 2007 16:48

Jag älskar att drömma. Man får vara med om så galna saker. Inatt drömde jag att jag var tvungen att åka till Stockholm och Jocke hade ingen bil så han fick skjutsa mig på cykel hela vägen upp. Där träffade vi en kille från Tågarp som skulle se Hif men hade precis blivit arresterad. Sedan var jag helt plötslig i Malmö med Molly som sprang runt utan koppel för jag insåg att jag glömt det hemma och trodde Linus skulle bli skitsur. Haha!!

Igår låg vi vid poolen på dagen och sedan åkte jag och Cathi och shoppade. Jag hittade en fin BH och lite grejor på Second hand.

Jag älskar SECOND HAND!

Jag hittar billigare saker och ger samtidigt penga till behövande! Great!


Idag är det musikal som gäller!!! Sweet Charity! YEY!!!


Av Elin Ahlberg - 14 juli 2007 17:15

Igår var jag och Courtney på Dubbledate med två killar vid namn John och DIESEL! Hihi. Vi spelade minigolf och sedan åkte vi gokart. Jag kommer sakna min underbara vän Courtney så himla mycket! Vi ska göra vårt allt för att försöka få henne till Sverige på semester i en snar framtid.

Idag ska jag göra precis vad jag känner för precis när jag känner för det. Jag vill fixa bland alla mina grejor, jag vill åka till affären, jag vill till second hand, jag vill spela piano, jag vill ligga vid poolen och jag vill njuta av min sista lördag i Staterna.

Cathi och Lee har kommit tillbaka och det känns så himla skönt. De har åkt motorcykel i en hel vecka. Galningar! :)

Sitter just nu och tittar på America got talent. Det är motsvarigheter till Talang i Sverige. Folk är verkligen helt galna. Men det är himla kul att se på faktiskt. Vaknade redan klockan åtta i morse så jag har spenderat hela min morgon framför TV:n.

Nu vaknade Cathi så jag får väl lyssna lite på henne ;)

Peace out


Ovido - Quiz & Flashcards