Alla inlägg under januari 2009

Av Elin Ahlberg - 20 januari 2009 00:46

Riina har tappat rösten och vi har kört set på fyra personer idag. Det gick bra men det är mer påfrestande givetvis. Men som vanligt har det varit en fantastiskt fin och rolig kväll. Me like ABBA!


Nu ska jag gå och lägga mig och däcka. Eller det blir nog lite film innan. Det är svårt att komma ner i varv dirket efter showen.


Ikväll fick jag höra att jag gjorde en låt bättre än orginalet. (Helen Sjöholm) :)

Hihi, inget jag tror på men kul att höra :)


Nu så! God natt!


Av Elin Ahlberg - 19 januari 2009 14:26

Idag fick jag höra att jag är en sån tjej som man vill gifta sig med. Hihi. Jag tar det som en komplimang och tackar för det :)


Jag sov, eller jag blev väckt, vid tolv idag. Ojoj, det drar ut sig mer och mer.


Vi har varit inne i stan och gått lite. Eller inne på land i alla fall.


Nu ska jag öva in tre nya låtar som jag ska köra ikväll. Riina har tappar rösten så det kommit bli mycket sjungande idag. Hoppas hon känner sig bättre imorgon!


Jag mår väldigt väldigt bra just nu. Jag trivs verkligen här och har det så skoj. Dansar och sjunger hela kvällen och gör precis det jag känner för på dagarna. Det var ju just av denna anledning jag inte fick Teneriffa i vinter. Det finns en mening med allt men ibland dröjer det väldigt länge innan man inser vad meningen är.

Av Elin Ahlberg - 18 januari 2009 00:33

Underbart rolig kväll. Jag har haft så kul! Avslutade med att sjunga med trubaduren. :) .... :) ... :)

Nu ska jag, ja vi får se vad jag ska.

GOD NATT!

Av Elin Ahlberg - 17 januari 2009 10:11

lycklig!

Igår var roligt. Både innan, under och efter showen. Jag hinner inte skriva mer just nu men har så mycket att uppdatera. :)

FRUKOST OCH REP!

Av Elin Ahlberg - 16 januari 2009 09:05

...PREMIÄR!!! 


Igår körde vi premiär på ABBA. Det är alltid massa saker som jag själv tycker att jag kunde gjort bättre eller mer men i det stora hela är jag hyfsat nöjd med hel min insats. Känner mig så fin i alla våra klänningar.


Nu är det sista dagen vi repar med koreografen Maxim och ikväll kör vi 70's. Sedan är det upp till oss hur pass mycket mer vi vill jobba på det och få det bättre. Och som ni säkert förstår är jag en av dem som kommer röstar för att göra det så bra som det möjligtvis går.


Madeleine var och såg på showen igår och kommer även se på den ikväll. Det är kul att ha någon man känner i publiken. Ska bli superduperskoj att bo hos henne i en vecka. Mysig tjej! 


Nu är det frukost. Glöm inte att skriva hälsningar till mig om ni hinner och känner för det :)

Av Elin Ahlberg - 15 januari 2009 09:03

...och ska snart äta frukost. Ikväll kör vi igång. Det kommer nog bli bra. Solen har knappt hunnit upp här i Sotckholm Skärgård och jag har det lugnt och skönt onkring mig. Kommer bli en lång dag. Det ska bli kul att äntligen träffa Tobias som jag ska jobba med. Han är den sista vi nu väntar på.

Vi har repat ca 11 timmar omdagen i fyra dagar nu vilket gör att man är lite sådär halvt schliten hela tiden. Men det kommer ju givevis lugn ner sig efter några dagar.

Nu kallar kaffet och lite annat smått och gott av det som de serverar här. :)

Av Elin Ahlberg - 14 januari 2009 08:43

Nu har vi fått all koreografi. Jag känner att jag har det mesta. Lätt för att lära. Skönt. Härliga människor. Jag kommer ha en bra tid här. Mycket som snurrar i mitt huvud just nu men jag fokuserar mest på låtar och dans. Imorgon börjar jag på riktigt. Abba-happening och en jäkla massa dansmusik som folk dansar till. Jepp.

Nu ska jag avsluta mitt kaffe och börja.

Peace out!

Ps. Från och med imorgon kommer jag har tid att börja skriva lite mer igen. :)

Av Elin Ahlberg - 12 januari 2009 12:50

Jag har det bra. Jag har dock varit furkansvärt sjösjuk hela natten och sovit dåligt. Andra teamet sa att det inte blåst så mycket på väldigt väldigt länge. Tack för det. Första natten på båten.

Men idag känner jag mig bra. Det är mycket, mycket dans att lära sig vilket gör mig väldigt glad. Det är lärorikt och jag inser hur bra jag faktiskt mår när jag får dansa.

Underbart.

Nu börjar vi snart igen! Skriver mer så fort jag får möjlighet.

Ovido - Quiz & Flashcards