Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Elin Ahlberg - 31 januari 2009 18:51

Jag har haft en fin dag i staden idag med trevligt sällskap.


Vi skulle gentligen kollat på Wallmans ikväll men jag har så ont i min visdomstand och det strålar upp till huvudvärk att jag var tvungen att åka hem och nu ska vi slappa hela kvällen istället.


Louice har kommit upp och imorgon ska jag få se na. Jag saknar henne så gigantiskt mycket.



Av Elin Ahlberg - 31 januari 2009 10:10

Jäkla granne till att hålla väsen. Finsk dansmusik är inte riktigt något jag är suger på att falla in i sömn till. Till slut tog vi oss i kragen och ringde till störningsjouren som kom överraskande fort och sedan blev det lugn i stugan och nattens sömn kunde börja utan svårigheter.


Jag har vaknat men Madeleine ligger fortfarande och snosar brevid mig.


Igår hade jag en väldigt väldigt fin kväll inne i stan. Kaffe och lång promaned. Gick sedan och såg vaktavlösningen borta vid slottet. Tänk att sånt fortfarande finns. Rätt fantastiskt tycker jag.


Idag kommer också bli en fin dag. Det är jag övertygad om. In till stan under dagen tror jag och ikväll är det dags för att åka till Wallmans GOlden Hits med Madeleine. Louice kommer upp till stan ikväll så hon kommer och följa med. Wihi!!!


Jag har så mycket bestämt denna vecka så tiden kommer bara flyga iväg. Men det är då livet är som bäst. När man har som mest roliga saker att göra och som mest härliga människor att träffa.


Ja just nu när jag sitter här insvept i ett täcke och försöker skriva så tyst jag bara kan på tangenterna mår jag otrligt bra.


Nu börjar snart dagen. Dag tre av mina lediga! :)

Ta hand om er där ute.

Ovido - Quiz & Flashcards