Alla inlägg under juli 2008

Av Elin Ahlberg - 8 juli 2008 22:36

Med tanke på brösten får vi nog vänta med att gå in i den affären. (Om att gå comando på vägen hem från föreställning)


Nu vill jag inte köra på tre mer. Det är inte kul. Saknar david!


Jag tror bestämt att det är tid att gå och lägga sig. Klockan är närmre halv ett och imorgon ska vi vara pigga och allerta så vi orkar sola hela dagen :)


Vad jag har det bra och vad jag mår bra! Lyssnar på Louice som sjunger så fint.


Oki vi hinner nog en omgång Backgrammon innan vi somnar.

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 7 juli 2008 22:48

Lite jobbig showkväll idag. Kändes lite sådär. Men det kan ju inte kännas bra alltid. Imorgon är sista kvällen vi kör på tre sedan kommer David tillbaka. Efterlängtad. Jag saknar honom som tusan. Inte samma sak när någon saknas!  


Nu ska jag gå och lägga mig för att imorgonbitti ha Teenidol. Kul!


Trött!


Av Elin Ahlberg - 7 juli 2008 07:57

Jag sitter i soffan och väntar på att Louice ska vakna. Jag vaknar fortfarande alldeles för tidigt för mitt eget bästa och har ingen ro till att ligga kvar. Klockan tio kommer husvärden och ska fixa vår toalett... igen. Se om de lyckas göra det ännu värre denhär gången.


Jag har börjat på ett nytt broderi. Det kommer bli den fjärde kudden som kommer hängas upp i gardinen. Ja det låter kanske lite suspekt men som sagts tidigare, jag försöker inte göra rummet fint utan charmigt.


Snart är det sol och bad som gäller en stund på förrmiddagen och sedan bär det av till hotellet för att rep lite.


Jag sitter och njuter av en bit fryst vattenmelon. Helt sjukt gott. Blir som glass, fast bättre. Det är något jag varmt (fast kallt) kan rekommendera.


Skär en tunn bit av melonen, lägg den på ett fat och in i frysen under natten och vakna till en uppfriskande, läskande, söt, god OCH nyttig glass. Aa, bra va!? :)

Av Elin Ahlberg - 6 juli 2008 13:17

David åkte till London inatt och blir borta till onsdag. Ikväll och ytterligare två kvällar kör vi på tre. Känns lite segt om jag ska vara ärlig. Tråkigt utan honom här. Men det kommer gå bra och jag önskar honom all lycka till!


Igår inhandlades två hattar! I love och känner mig redan fast i hatträsket.


Hem och slappa min sann och da!

Av Elin Ahlberg - 5 juli 2008 09:07

Vi hade en väldigt trevligt utgång bestående av mycket dans, skratt och trams. Jag har det så kul med mina vänner tillika arbetskamrater. Vi truttade hemåt framåt tretiden men trots denna sena ankomst vaknade jag givetvis redan halv nio. Nu väntar vi på att husvärden kommer och fixar vår toalett IGEN. Förra gången de var här bar de in ett kylskåp på toan och rev ner hela taket utan någon som helst förvarning. Vad blev resultatet? Jo, att det droppar från taket värre än vad det någonsin gjort.


Adora och sola så länge vi bara orkar och sedan ska jag klippa lite i mitt nya minidisco.


Igår var en väldigt fin dag!

Av Elin Ahlberg - 4 juli 2008 21:48

Trodde inte vi kunde få en bättre showkväll än gårdagens samma vecka men idag överträffades den.


Ministars där jag var programledare. Hur kul som helst!

MIN POPUP! Hur kul som helst! Jag njöt!!! Så himla kul! jag vill vara med i en musikal! Jag måste!


Show!!! hur kul som helst!!!


Wihi!


Jag är glad!


Ikväll blir det utgång!

Av Elin Ahlberg - 4 juli 2008 19:42

Om ca 30 minuter sjunger jag Good morning Baltimore i skoluniform på scen! :) WIHI!

Av Elin Ahlberg - 4 juli 2008 08:12

Igår hade jag en perfekt showkväll. Barnföreställningen gick väldigt bra. Varmt som attan men alltid kul! Mycket barn och alla var helt inne i det.

Jag sminkade mig med svart och vitt helt själv för första gången. Haha, det måste låta konstigt men smink är något som jag verkligen har haft major problems med. Jag har aldrig varit sådär megaförtjust i smink och sånt så det faller inte sig alls lika naturligt som det gör hos Louice. Hon är alltid magiskt fin!


Föreställningen gick hur bra som helst. Givetvis fanns där missar som jag gärna hade varit utan men bortsett från det hade vi väldigt skoj. Efter Latenight var där mycket folk kvar som kom fram och ville prata och ha autograf. Det ger mig så mycket energi att få bara en kram från en glad och imponerad liten jänta eller gutte.


Idag är det ministars som gäller. Ser med måtta fram emot eftermiddagens rep men tycker mest att det känns bra.


Vad jag däremot ser fram emot megamycket är kvällens popup. Jag kommer köra en ny som jag aldrig gjort.

Good morning Baltimore

från

musikalen Hairpray

kommer passa perfekt till aftonens musikalinspirerade föreställning. Det är så kul med popup då jag innan show får möjlighet till att sjunga något som jag verkligen valt och som jag vill själv. Det får mig verkligen att utvecklas. Vi har popup innan var fjärde show eftersom vi kör rullande schema. Nu har jag bestämt mig för att sjunga en ny låt så gott som varje gång. Om det finns tid till att repa in en ny varje vecka. Mitt lager av val har i ella fall expanderat märkbart med tanke på att jag inte hade en enda låt att sjunga när jag kom hit.


Nu funderar jag på att lägga mig en stund vid poolen innan vi kör in till jobb vid lunchtid.


Peace out!

Ovido - Quiz & Flashcards