Alla inlägg under juli 2008

Av Elin Ahlberg - 16 juli 2008 10:44

Idag ar det tid for att aka till Ananya och se pa show! Himla kul varje gang. Just nu ar jag dock extremt trott. Jag ska lagga mig lite till i solen och sedan ska jag vara en mes och ga hem och sova middag ett litet tag. Det ar varmt som bara den men jag har borjat bli van.

Mer an sa blir det inte just nu.
Peace out!
 

Av Elin Ahlberg - 16 juli 2008 10:44

Idag ar det tid for att aka till Ananya och se pa show! Himla kul varje gang. Just nu ar jag dock extremt trott. Jag ska lagga mig lite till i solen och sedan ska jag vara en mes och ga hem och sova middag ett litet tag. Det ar varmt som bara den men jag har borjat bli van.

Mer an sa blir det inte just nu.
Peace out!
 

Av Elin Ahlberg - 13 juli 2008 23:05

Väldigt, väldigt bra showkväll ikväll! Det var så kul. Latenighten gick väldigt bra den med! Vi hade ju ett helt bord med vänner som gav oss stöd i publiken. :)

Tack Gunnar, Robert, Magnus, Dhani och Stina.

Det ger så mycket energi om man har något som ger en så mycket i publiken.


Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag är extremt nervös över detta eftersom jag har tappat hela min lagning och resten av tanden har spruckit så de kommer antagligen dra ut den. Jag är så extremt nervös. Jag fattar inte det. Som tur är kommer jag har stöd med mig i form av Erik. Aldrig att jag hade kört dit själv. Hu, jag vill inte. Turkisk tandläkare. Säkert väldigt TT...

Nej jag får väl gå och lägga mig så jag orkar upp och repa hela dagen!

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 13 juli 2008 07:37

Det var så himla mysigt att igår ha Claes på besök här. Det är något som vi har pratat om länge men det har liksom inte blivit av. På onsdag är det nog vi som tar bilen och kör till Alanya för att hälsa på dom. Att ha ett team såhär nära är helt underbart. det är så kul att kunna åka och träffa dem! :)

Nu sticker vi och jobbar!

Av Elin Ahlberg - 12 juli 2008 23:11

Dagens händelser:


Vi har mysigt vid poolen hela dagen.
Claes har kommit hit från Alanya och hälsat på.

Vi har ätit god lunch på Cihan.

Vi har myst med kaffe och dylikt.

VI har ätit god god god middag på Chili.


Jag har fått på moppen av ett blygben...

Jag har friat till en kille...

Jag har framkallat ett skrattanfall hos Louice då jag trodde text stämde när hon sjöng, His gotta be fast but nog in bed cause I want it to last, i Hero...


Hmm...

Av Elin Ahlberg - 11 juli 2008 23:02

Jag har inget intressant och vettigt att skriva. Jag påstår inte att jag brukar ha det men idag är det verkligen tomt. Jaha, jag käkar väl upp min Läkerol jag har i flabben och sedan går jag nog till sängs tror jag.


Ursäkta! :)

Av Elin Ahlberg - 11 juli 2008 07:30

Jaha, då börjar vi jobba idag. Ingen mer sol här inte. De två killarna som ska läras upp här i Side har anlänt. David är äntligen tillbaka på plats och irrar inte längre runt på flygplatser i London.


Jag och Loucie har inte alls varit inplanerad att vara med på detta inlärningsprojeket men tydligen insågs det igår att vi behövs mer än någonsin. Så vad händer då? Jo rep sex daga i veckan i fyra veckor. Detta fick jag reda på igårkväll och vi börjar idag om två timmar.


Givetvis kommer jag göra det bästa av det och det kommer bli kul att tillsammans med mitt team göra detta men jag hade gärna velat ha lite mer betänketid och inte ställt in mig på goa soltimmar.


Nu sitter jag och Louice och spisar morgonmat och spelar Backgammon. Skönt morgon. Jag och Erik var inte hemma förrän kvart över två då vi körde till Antalya och hämtade Mister David på flygplatsen igår.


Nu sticker vi!

Av Elin Ahlberg - 10 juli 2008 17:23

vi får köra på tre ikväll igen. TRÅKIGT! Men det är så det är.


Första killen har kommit hit idag. Verkar trevlig!


Nu ska jag sminka mig! Give me energy! :)

Ovido - Quiz & Flashcards