Alla inlägg under juli 2008

Av Elin Ahlberg - 24 juli 2008 07:30

klockan var bara åtta när telefonenlarmet ringde. Jag tror tyvärr att jag har haft feber hel natten vilket inte är någon bra laddning för dagens rep. Nu sitter jag och dricker kaffe och apelsinjuice. Jag har sköna nya kläder på mig. Anar dock att jeans inte går att använda än i detta land. Det kommer vara för varmt. Men jag ger det en chans. Vi är ju knappt ute om dagarna just. Står i danssalen från morgon till eftermiddag, sover och sen är det dags för show.

Nu kommer snart killarna och hämtar oss så jag får väl göra mig iordning.

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 23 juli 2008 22:06

Himla värd shopping som jag gjort idag kan jag lova. Inte för att jag köpte något jag verkligen behövde...

Starbucks har vi givetvis besökt, två gånger om till och med. Kaffe är så gott!

Slut...

God natt!


Av Elin Ahlberg - 23 juli 2008 08:23

Ledig dag idag. Jag tackar verkligen ödmjukast för det. Det har varit en tung vecka må jag säga. Igår var jag så ofokuserad på scen som jag aldrig tidigare varit och gjorde misstag som jag aldrig gjort innan. Well o well. Imorgon blir det mycket bättre!


Idag ska vi sola och bada, ta massage, sola och bada och sedan kör vi till ett köpcentre i Antalya och shoppar och dricker gott kaffe på Starbucks.


Now we are on our way to the pool...

Av Elin Ahlberg - 21 juli 2008 15:29

Jag har precis sovit i en timme i personalrummet. Jag var efter eftermiddagens rep så trött att jag knappt kunde hålla mina ögon öppna. Nu känner jag mig hyfsat groggy men betydligt klarare i huvudet än förrut.

Snart måste jag börja göra mig mentalt redo för att köra två föreställningar ikväll. Eller det måste jag nog börja med redan nu så att det kommer vara genomförbart :)

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 20 juli 2008 12:09

Att ligga på lyxiga Arum igår och sola och bada var guld värt. Väl hemma på eftermiddagen var jag dock så slut att jag inte orkade lämna lägenheten igen. Det blev kvällsmacka hemma och bara slappa. Skönt.

Idag har vi rep hela dagen. Jag är så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Den är fel vecka på månaden som gör att jag knappt kan hålla ögonen öppna.


Tråkigt.

But, life as a girl.


Nu ska jag posta lite brev och sedan börjar vi igen.


Vårt internet i lägenheten klappar magiskt myscket så det är därför jag inte hinner skriva så mycket.


Peace out! 

Av Elin Ahlberg - 18 juli 2008 07:17

Klockan är inte ver än några minuter över åtta här och jag sitter redan uppe och ska snart bege mig till jobb. Idag är det repetition hela förmiddagen och sedan är det Ministars på eftermiddagen. Givetvis kör vi show på det i kväll. Jag ska vara programledare på Ministars och sedan är det jag som ska ha minidisco dirket efter det i stället för Louice. Det kommer blir en hektiskt och stressig dag. Men what to do?


Vi pratade igår om att det bara är fyra veckor kvar av högsäsongen. Det är helt sjukt. Sen börjar det gå mot lugnare tider och sedan är hela säsongen helt plötsligt slut. Idag är det den 18 juli och om sju dagar har vi varit här i fem månader av åtta. Vi har det hur bra som helst och jag har aldrig trivts så mycket med vad jag gör som jag gör nu. Jag älskar att jobba och umgås med mitt team och vi hittar på så mycket roliga saker. Men i november kommer det var skönt att lämna Turkland. Det är en sak som är säkert.


Om tre veckor kommer far min. Det ska bli så kul med besök. Jag ser verkligen fram emot det. Sedan kommer familjen Gittner till Alanya i mitten på augusti och i september kommer ev Mor, Jocke, Linus och kanske Sara ner. Wihi!


Nu ska jag fixa till fejjan lite innan vi bli hämtade av guttera.

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 17 juli 2008 12:17

Det är så tråkigt att behöva köpa mat varje dag för att man blir serverad skitmat. GRR!!!


Bägaren rinner över ibland men då får man bara skvätta bort lite av det så klarar man sig ett tag till. Hihi!


Var tvungen att kasta av mig lite!

Av Elin Ahlberg - 17 juli 2008 07:14

Igår hade vi en väldigt mysig kväll i Alanya. Det blir så mycket skratt. Spontana och hjärtliga skratt. Mycket bra kväll.


Nu är det snart lite kaffe som är klart och sedan kör vi iväg till hotellet klockan nio för att repa hela dagen.


Seek and greet!

Ovido - Quiz & Flashcards