Alla inlägg den 7 juli 2008

Av Elin Ahlberg - 7 juli 2008 22:48

Lite jobbig showkväll idag. Kändes lite sådär. Men det kan ju inte kännas bra alltid. Imorgon är sista kvällen vi kör på tre sedan kommer David tillbaka. Efterlängtad. Jag saknar honom som tusan. Inte samma sak när någon saknas!  


Nu ska jag gå och lägga mig för att imorgonbitti ha Teenidol. Kul!


Trött!


Av Elin Ahlberg - 7 juli 2008 07:57

Jag sitter i soffan och väntar på att Louice ska vakna. Jag vaknar fortfarande alldeles för tidigt för mitt eget bästa och har ingen ro till att ligga kvar. Klockan tio kommer husvärden och ska fixa vår toalett... igen. Se om de lyckas göra det ännu värre denhär gången.


Jag har börjat på ett nytt broderi. Det kommer bli den fjärde kudden som kommer hängas upp i gardinen. Ja det låter kanske lite suspekt men som sagts tidigare, jag försöker inte göra rummet fint utan charmigt.


Snart är det sol och bad som gäller en stund på förrmiddagen och sedan bär det av till hotellet för att rep lite.


Jag sitter och njuter av en bit fryst vattenmelon. Helt sjukt gott. Blir som glass, fast bättre. Det är något jag varmt (fast kallt) kan rekommendera.


Skär en tunn bit av melonen, lägg den på ett fat och in i frysen under natten och vakna till en uppfriskande, läskande, söt, god OCH nyttig glass. Aa, bra va!? :)

Ovido - Quiz & Flashcards