Alla inlägg under april 2009

Av Elin Ahlberg - 10 april 2009 12:32

Svt Play, Hallelujah. Sitter och tittar på "Vem tror du att du är", Malin Berghagen. Mycket bra! :) Släktforskning, hm, jag kanske det.

Idag skaj ag ta det lugn hela dagen och se till att bli helt frisk. Det kändes helt ok igår trots att jag lät som tusan ibland. Idag kommer det förhoppningsvis bli bättre.

Jag funderar mycket just nu. Eller det gör jag alltid men ibland mer ibland mindre. Just nu mer då som sagt.


Min hemsida börjar bli klar!

www.elinmusik.se

Av Elin Ahlberg - 8 april 2009 13:51

”Att tänka på de små sakerna betyder inte att man tänker litet.”


”Alla får någon gång lida nederlag. Därför är det bättre att förlora några slag i kampen för sina drömmar än att bli besegrad utan att veta varför man slogs.”


”Det enda vi uppnår genom att fly är att utropa vår fiende till segrare.”


”Bara den som har provat ett surt vin känner igen ett gott vin.”


”Rutinen kan aldrig leda oss till viktiga handlingar.”

Av Elin Ahlberg - 8 april 2009 09:54

Ojoj, jag hade ju glömt att det är Påsktider vilket gör att biljetter på Sj med ens säljs ut betydligt fortare. Därför var det med lite oro och nervositet som jag imorse slog på datorna för att betälla min Sista minuten. Vilken tur jag hade. Fick en klockan halv nio imorgon bitti. Denhär gången tog jag även internet på hela resan. Lite tidsfördriv behövs. Jag hatar att pendla. Men tyvärr finns det inget annat att göra i nuläget. Men bara lite drygt fyra timmar med X2000 och internet hela vägen gör att det nog ska kunna gå smidigt dethär.


Jag är fortfarande tjyvens förkyld. Men det är bara att göra sitt bästa. Jag måste lära mig att jobba trots att jag är sjuk. Det går alltid mer än vad jag tror. Förra månadens begravning var ett bevis på det.


Nu ska jag vänta på att min bror vaknar och sedan ska jag sätta mig vid pianot.   

Av Elin Ahlberg - 7 april 2009 13:11

Jag kan inte nog poängtera hur bra Spotify är. Jag sitter just nu och spelar piano i massar (har kommit in i ett bra stimm) och om det är någon låt jag på något ställe skulla vilja lyssna på finns låten med 99% träff där. Det är underbart bra. Till alla er som har det... grattis. Till alla er som inte har det... skaffa det!!!


Tandläkaren idag gick bra. Älskar verkligen min tandklinik. Helt underbara. Gör det så mycket lättare att gå till tandläkare. Ser dock inte fram emot min visdomstandsoperation. Men det få helt enkelt bara göras.


Slingor i håret ikväll. Ska bli skönt att känna sig lite fräschare och piggare. För det tror jag i alla fall att jag kommer göra. Men jag vet inte. Jag har aldrig gjort det innan. :)


Ja, det händer inte så mycket här när jag är sjuk. Tråkigt att bli det igen. Andra gången på bara ett par veckor. Jag gör ju allt för att ta så bra hand om mig själv som möjligt. Dricker lite alkohol men mycket vatten. Tränar och rör på mig. Äter bra och mycket frukt. Men det går inte att stå emot när det kommer. Tips någon?


Nu kallar pianot igen.

Av Elin Ahlberg - 5 april 2009 19:14

Usch jag behöver en synomtyckare. Jag har blivit sjuk igen. Har kännt det på mig i flera dagar med lyckats trycka bort det både fysiskt och psykiskt. ARG! Nu är livet skit för tillfället. Men det är bara ett litet tag! Fan. Det får man säga i sånnahär läge!

Av Elin Ahlberg - 5 april 2009 10:21

Det var så tusans mysigt att igår få ihopa alla tjejer igen och sitta och snacka. Jag, Cajsa, Madeleine och Linda. Precis så som det ska vara. Det är liksom aldrig konstigt när vi väl träffas igen trots att det kan vara mer än ett år sedan det sist hände.


Idag är det inte riktigt lika fint väder men det betyder att jag borde utan någon somhelst bortförklaring ge mig på min klädgadrob. Det ska jag nog faktiskt gör nu. Får se hur långt jag hinner bara. Innan jag tröttnar menar jag.


Ha en fin dag där ute!

Av Elin Ahlberg - 4 april 2009 09:56

Ojojoj, vilken fin dag jag och Maraja hade igår. Jag körde dit och hittade dirket utan GPS. Mäktat stolt över mig själv faktiskt. Jag är så glad att jag har Maria. VI har så himla skoj och mysigt tillsammans.


Idag ska jag och besöka Cajsa i hennes nya lägenhet för första gången. Vi fyra ska äntligen få ihop det till att tillsammans spendera en kväll och ha det gott. Det ser jag fram emot.


Pågatåget kommer nog hoppas på sådär vid sex och sedan blir det nog övernattning i Helsingborg. Nice!


Om min nedrans visdomatand kunde sluta pulsera nu så hade det mesta varit helt ok. Orkar inte ha ont längre!

Av Elin Ahlberg - 3 april 2009 10:10

Jag vaknade rätt tidigt idag. Ska köra till Maraja i Bjärred vid tolv. Ska bli himla mysigt med promenad vid havet och sedan lunch. Ikkas bil måste lånas så dit går jag nog snart och krama mina härliga Gudbarn.


Har hunnit träna lite styrka här hemma. Skönt. Jag var på Natilus igår och fick tillbaka lite av mina pengar som tyvärr av misstag dragits från mitt konto. Ett annat tyvärr är också att det var mitt eget fel :) Men eftersom de är så himla snälla och trevliga på Korpen i Landskrona har vi löst det på ett väldigt bra sätt. Tuset tack!


Det är verkligen vår här. Igår satt jag ute och broderade på eftermiddagen och solen värmde så gott. Solen skiner lika starkt idag med!


Försökte mig igår på att inte dricka något men klockan 17:14 gick det inte längre. Jag får helt enkelt förlika mig med att jag är beroende. Men vad gör det? Sitter nu och väntar på att kaffekokaren ska bli klar. :)

..... Klart.


Nu sätter jag mig lite vid pianot. :)

Ovido - Quiz & Flashcards