Alla inlägg den 7 april 2009

Av Elin Ahlberg - 7 april 2009 13:11

Jag kan inte nog poängtera hur bra Spotify är. Jag sitter just nu och spelar piano i massar (har kommit in i ett bra stimm) och om det är någon låt jag på något ställe skulla vilja lyssna på finns låten med 99% träff där. Det är underbart bra. Till alla er som har det... grattis. Till alla er som inte har det... skaffa det!!!


Tandläkaren idag gick bra. Älskar verkligen min tandklinik. Helt underbara. Gör det så mycket lättare att gå till tandläkare. Ser dock inte fram emot min visdomstandsoperation. Men det få helt enkelt bara göras.


Slingor i håret ikväll. Ska bli skönt att känna sig lite fräschare och piggare. För det tror jag i alla fall att jag kommer göra. Men jag vet inte. Jag har aldrig gjort det innan. :)


Ja, det händer inte så mycket här när jag är sjuk. Tråkigt att bli det igen. Andra gången på bara ett par veckor. Jag gör ju allt för att ta så bra hand om mig själv som möjligt. Dricker lite alkohol men mycket vatten. Tränar och rör på mig. Äter bra och mycket frukt. Men det går inte att stå emot när det kommer. Tips någon?


Nu kallar pianot igen.

Ovido - Quiz & Flashcards