Alla inlägg den 24 april 2009

Av Elin Ahlberg - 24 april 2009 09:58

My oh my vilken underbar resa jag och Emma hade när hon var uppe och hälsade på mig. :) Hon kom i tisdagsmiddag. Vi tog lite lunch på Götgatan, tittade lite i affärer och gick sedan till båten. Jag hade sovit hysteriskt lite och dåligt hela natten och somnade en halvitmme framför en film och sedan var det tid för show på kvällen. Himla kul att ha någon nära i publiken. Efter show gick vi raka vägen till sängs och jag lyckades lyckligtvis somna dirket.

Helsingfors väntade dagen efter. Vi tog en tur inom storkyrkan och var lite kulturella men sedan blev det givetvis stan. Fika, saluhall och attakerad av måsar gjorde att dagen blev precis sådär lagom spännande som den ska vara. Spa väntade vid fyra och ångbastun gjorde mig gott. Sedan var så klart show igen och därefter gick vi ut en sväng. Det blev dock sängen ganska tidigt (tre) och sedan började dag tre som förutspått dagen efter :)

Vi vaknade och packade i  lugn och ro. Åt en lång och god frukost och sedan bar det av in till Stockholm. När vår extremt stora packning lämnat taxin och tryckts in i ett låsskåp tog vi en promenad in till Hötorget. Fick sällskap och satt och solade oss på trapporna tills det var dags att ta sig ner till tågetstationen igen. Sedan väntade en lång men helt ok tågresa hem till varma och våriga Skåne.


Eh... mu.


Sovit gott inatt har jag gjort med och nu funderar jag på att ta på mig promenaddojjorna och promenera lite :)


Sedan bli det nog kaffe hos Flinkmans.

Ovido - Quiz & Flashcards