Alla inlägg under oktober 2008

Av Elin Ahlberg - 12 oktober 2008 08:46

Man behöver inte fler än de som man verkligen önskar ska vara där. Igår hade vi en väldigt trevlig tillställning på sex pers. Det var jag, Dhani, Stina, Erik, Louice och värden David. Vi träffades upp hos david och Erik vid åtta och sedan hade vi hur kul som helst med lekar och dylikt till över ett på natten.


Idag ska jag börja virka. Inspiration från den ljupa och givande kanalen Worls fashion som gick hela kvällen på lägenhet elvas TV. Har precis i huvudet vad jag skulle vilja virka. Bra sysselsättning som jag kan varva med mitt broderande. :)


Det känns tomt i publiken för tillfället av många anledningar. Inte för att där inte sitter mycket folk. Det är jobbigt när folk jag bryr mig om suttit i beskådat så många kvällar och sedan bara försvinnner.  


Igår fick jag tre skrattanfall efter varandra. Det var inget speciellt jag började skratta åt utan det bara kom liksom. Hur underbart som helst. Jag arbetar ju på att skratta minsta 18 gånger om dagen och igår tror jag faktiskt att jag slog det med hästlängder.


Nej nu ska jag göra efterarbete då det släppts en bomb inne på mitt rum...

Av Elin Ahlberg - 11 oktober 2008 08:07

Jag har kommit ifrån detdär härliga med att kunna sova länge på morgonen. Ett tag vaknade jag inte förrän tio-elva men det är ett minne blott. Kanske kommer det igen men just nu är jag tillbaka till att först vakna åtta och sedan tvinga mig ligga kvar till nio. Tråkigt för just nu finns det inte så väldans mycket att hitta på här i Turkland. Men vi sysselsätter oss så gott det går. Idag ska vi in till Manavgat och kolla lite. Eriks far är på besök och ville se denna omtalade och underbara stad :)


Jag ska köpa lakan till festen ikväll! 


Det är otroligt välbehövt med ledig dag idag. Jag börjar återhämta mig från förkylningen men känner mig fortfarande hängig. Nice!


Nu har jag varit duktig och städat hela kylen och avnjuter kaffe med gott samvete.

Av Elin Ahlberg - 10 oktober 2008 08:09

Idag känner jag mig faktiskt lite bättre. Jag skulle inte kört show igår men gjorde det ändå. Trodde jag skulle få sota för det men det gick faktiskt helt ok med tanke på omständigheterna. You can't stop the beat är ingen lätt show att köra om man känner sig lite krasslig.


Jag är nästa helt klar med min show reel vilket känns väldigt skönt och bra. Har kämpat i många omgångar med den och inte blivit så nöjd som jag önskat. Nu tror jag att jag har fått till det så pass att jag kan använda mig av den. Den är ju givetvis inte lika bra som Davids men det får jag ta :)


Förresten, givetvis gick veckan med min familj otroligt fort den med men med er kände jag att jag hann med att visa allt som jag ville. Situation med vän och familj är ju självklart olika. Men ni ska bara veta vad jag saknar er och vilken underbar vecka jag hade ! :)


Imorgon är det Tougaparty/guacamole (ingen aning om stavning) som gäller uppe hos David. Ska bli skoj och knåpar just nu på min idé till klädsel.


Jag ska skratta mer än 20 gånger om dagen. (vad en genomsnittlig svensk gör).


Nu ska jag om en timmer åka in till hotellet med David för att hänga där istället för här. Hihi.  

Av Elin Ahlberg - 9 oktober 2008 16:05

Nu har Linda åkt hem och det känns inte alls kul. Tiden har gått alldeles för fort och jag hade gärna sett att hon blivit kvar i en vecka till. Men jag kommer ju snart hem och då kan vi umgås igen.

Jag orkar inte skriva mer.

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 6 oktober 2008 16:36

Om det ska göra så ont att bli vis tror jag att jag struntar i det.

Av Elin Ahlberg - 6 oktober 2008 09:03

Nu är det mindre än en månad till jag beger mig tillbaka till mörka norden och kalla Svearike. Jag slungas upp och ner mellan höga berg och djupa dalar. Vet inte riktigt hur och vad jag ska känna får något vilket gör att jag förstöker hålla mig på uppåtsträcket och hoppas mig kunna hålla mig där. Det blir lättast så. För alla.

Jag har så lätt för att fästa mig vid nya platser och vid nytt folk och sedan är det våldsamt svårt att dela och avsluta.
Men det är mycket jag ska hinna med att göra när jag kommer hem. Sysselsätta mig till varje minut om det så ska vara att jag sitter vid pianot en hel dag. Något jag magiskt mycket ser fram emot!!! Mitt piano!

Nej det var jag som sagt någon som varit inne och stökat upp på rummet mitt. Jag får väl gå och städa undan lite.

:)

Av Elin Ahlberg - 6 oktober 2008 08:54

Jag och Linda sov uppe hos Erik och David inatt. Jag vaknade vid halv tio och väckte Linda för att tvinga ner henne i vår soffa istället så jag kunde sätta mig vid datorn.

Vi ska under förmiddagen bege oss iväg till Xante hotell för att få massage. Jag har inte fått det på hela säsongen. Ojoj, vad skönt det ska bli. MM!!

Stranden väntar sen och vi ska slappad är tills jag kör show i kväll. Nice!


Det är fantastiskt skoj att min rara vän från hemma är här i Turkland. Givetvis är det en konstigt situation. Det är två världar som jag lever i som krockar. Eller inte krockar men som möts och det är alltid en spännande och annorlunda känsla. Men Linda är så fin så det är inga problem att bara kunna njuta av att umgås med alla här.


Jag städade mitt rum i går men nnu är där någon som varit där inne och stökat till det igen. Attans!


Av Elin Ahlberg - 5 oktober 2008 19:30

Me and Linda having the best time.

Imorgon massage! Mmm... massage! 

Hinner inte skriva mer!

Peace out!

Ovido - Quiz & Flashcards