Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Elin Ahlberg - 24 februari 2010 12:43

Jag har kommit på en ny grej som jag antagligen kommer gå upp i totalt. Det är en genialisk idé som jag med glädje kommer berätta om när jag vet om det är något jag fastnar för och vill föra vidare. Nordins papper i Söderhallarna ska besökas så fort mitt kaffe är uppdrucket och jag fått gjort allt jag måste samt vill (samma saker just idag).


Sissela och Dödssynderna. Så himla bra. Det är helt magiskt bra faktiskt. Om jag innan sagt mig älskar http://svt.se/play kan jag nog nu till och med påstå att jag inte vet hur jag skulle klara mig utan det.


Jag skrev förra gången att jag väntar på att en snar framtid ska vara här. Jag vet inte men det kan vara så att den redan har börjat närma sig.


Ett livsschema. Med detta inte sagt att allting, från vagga till grav (om det är en sådan man vill hamna i) är förutbestämt och att vi därför inte behöver anstränga oss för vårt eget och andras bästa. Då hade det inte funnit någon som helst anledning till att kämpa och sträva, arbeta och slita. Nej givetvis kan vi själv påverka hur vårt schema ser ut i viss mån. Men jag tror fullt och fast på livsschema


Ovido - Quiz & Flashcards