Alla inlägg under januari 2008

Av Elin Ahlberg - 27 januari 2008 09:49

you can never lose anything from a situation, only gain experience!

Av Elin Ahlberg - 27 januari 2008 09:34

Månne detta vara halsfluss är jag inte en i skaran som förvånad blir. Tråkigt känns det som tusan. Jag har inte varit sjuk på över ett år. Senast befann jag mig i mörkret på Cabaret, Rondo. Skönt att i alla fall få ligga pall och inte göra någonting. Jag avskyr detta. Kan inte sjunga!


Igår hade jag, trots sjukis som jag var, en himla mysig kväll. Vi käkade lite på tåget dit och sedan bar det iväg med linje 32 till Folkets park för att promenera bort till Nöjesteatern. Cats var verkligen sevärd och trots att det var min tredje gång att beskåda musikalen av genialiska Andrew lloyd webber så ångrar jag inte mig för sekunden. Lite tråkigt att tekniken strulade vid ett tillfälle. Det behövs inte mer för att rubba stämningen hos mig i alla fall men proffs som de är löste det sig ändå.


Det är ju detta jag ska göra.


Nej nu ska jag koka kaffe och återgå till att tycka allmänt synd om mig själv och kämpa med att svälja. Så mycket fick jag för att hålla igång, käka rätt och sova minst sju timmar om natten. Jag vet att ingen kommer undan detta hemska öde men jag hoppas ändå alltid in i det sista att jag ska slippa.

?

Av Elin Ahlberg - 26 januari 2008 15:19

Kan man officiellt säga att du följer bloggen nu?

Av Elin Ahlberg - 25 januari 2008 17:08

Jag är inte den som överdriver ofta. Därför är det även denna gången utan överdrift som jag säger att jag och Hanna nästa blåste omkull på Drottninggatan i Helsingborg. Det blåste så jag vet inte vad. Men mysigt hade vi. God lunch och småkik i affärer och en massa uppdatering. Precis så bra som en fredag ska vara.


Något som däremot inte är så trevligt är att jag motvilligt mottagit ett virus i min kropp. Häller i min diverse naturpreparat och bultat på mig två halsdukar. Jag vill inte!


Vaknade alldeles för tidigt i dag som alltid när jag får sova. 06:50 slog jag upp ögonen och sedan lyckades jag ligga kvar till 07:20. Upp och käkade lite frukost och gick ner och hämtade posten med Tindra. Väl hemma gjorde jag ett nytt försök att somna om men halsen värkte för mycket. Haha, precis så patetisk som jag brukar vara när jag känner mig litta kåsen. Tråkigt. Men förhoppningsvis är det mycket bättre när jag vaknar imorgon.


Nu ska jag slappa i soffan och pyssla om i min nya låtpärm och sedan ska jag fortsätta med sysslan att göra ingenting hela kvällen med Madeleine och Cajsa.

Av Elin Ahlberg - 24 januari 2008 21:25

Ikka kom och mötte mig vid tåget. Vi gick hem och pratade ett slag.

DET HAR EN BILJETT ÖVER TILL CATS PÅ LÖRDAG!

Det betyder att jag kommer gå på Cats på lördag! Wihi! Detta behövde jag. Nu kommer jag ha en fin helg. Något att tänka på! Så glad jag blev!

Av Elin Ahlberg - 24 januari 2008 14:11

Spenderar helgen med mina vänner. Behöver jag. Beställa hem god mat i morgon och mysa och snacka och njuta av fredagen. Vi är inte kompletta, Linda avviker, synd, men så är det.


Först ska jag träffa Hanna som är hemma från England. Så magiskt längesen jag såg henne så det ser jag verkligen fram emot. Vi ska promenera lite i Helsingborg och käka litegranna och bara ha det gott. Jag anar att vi har en hel del att prata om!

Av Elin Ahlberg - 23 januari 2008 13:23

Jag sitter på jobb.

Fikade med Madeleine innan vi skildes åt för att gå mot Juridikum respektive Skånetrafiken. Mysigt. Behövde jag. Jag är så glad att jag har mina pärlor. Vad skulle jag gjort utan dem? Planerade in en visit på Framtid på söndag. Jag ska handla en massa onödiga och roliga grejor, bara för att jag vill. Jag behöver komma upp i status igen. Aktiverar mig. Nervös antar jag. Eller jag intalar mig själv att det är därför. Intalar också mig själv att medetoden:

"Jag sitter och ler och till slut blir jag glad"

fungerar!

Jag får nog återkomma med resultatet om ett litet tag.


Ikväll, när jag kommer från tåget, blir det en sen fika med Ikka. Hoppas jag hinner träffa vildingarna innan de lägger sig.

Av Elin Ahlberg - 20 januari 2008 14:24

Det är först när du vet vad du kan få, som du vet vad du går miste om.

Ovido - Quiz & Flashcards