Alla inlägg den 25 januari 2008

Av Elin Ahlberg - 25 januari 2008 17:08

Jag är inte den som överdriver ofta. Därför är det även denna gången utan överdrift som jag säger att jag och Hanna nästa blåste omkull på Drottninggatan i Helsingborg. Det blåste så jag vet inte vad. Men mysigt hade vi. God lunch och småkik i affärer och en massa uppdatering. Precis så bra som en fredag ska vara.


Något som däremot inte är så trevligt är att jag motvilligt mottagit ett virus i min kropp. Häller i min diverse naturpreparat och bultat på mig två halsdukar. Jag vill inte!


Vaknade alldeles för tidigt i dag som alltid när jag får sova. 06:50 slog jag upp ögonen och sedan lyckades jag ligga kvar till 07:20. Upp och käkade lite frukost och gick ner och hämtade posten med Tindra. Väl hemma gjorde jag ett nytt försök att somna om men halsen värkte för mycket. Haha, precis så patetisk som jag brukar vara när jag känner mig litta kåsen. Tråkigt. Men förhoppningsvis är det mycket bättre när jag vaknar imorgon.


Nu ska jag slappa i soffan och pyssla om i min nya låtpärm och sedan ska jag fortsätta med sysslan att göra ingenting hela kvällen med Madeleine och Cajsa.

Ovido - Quiz & Flashcards