Alla inlägg den 30 januari 2008

Av Elin Ahlberg - 30 januari 2008 11:24

Vaknade inte förrän 8:30. Låg ett slag och kände efter. Måtte det vara bättre idag. Gick upp. Svart för ögonen. Dinglade fram till soffan och sen låg jag där pall. Haha, jag ska nog inte tippa på förbättring till imorgon men jag kan ju alltid hoppas.


Nu sitter jag i soffan och fikar med mormor och mor. Skönt med sällskap. Imorgon går jag till jobb oavsett hur jag mår. Jag orkar inte vara hemma mer. Stackars dom som tvingas vara långtidssjukskrivna.


Såg morgonprogrammet på TV4 i morse. Lyssnade på irriterade tvtittare som ringde in och klagade på ljudet. Har man inget större problem i livet än att klaga på att reklamljudet är för högt mellan programmen har man inte stora problem. Inte heller om dagens dilemma är att man inte hinner se alla spelprogrammen på fredagkvällen för att de går samtidigt har man mycket att klaga på. Och skåning, som ringer in och chockerar hela studion med att rikta all sin ilska mot meteorologer som enligt honom bojokttar Skåne i väderrapporten. Jag kan ana att det inte bara var jag som satt och skämdes å Skånelands vägnar.

Ovido - Quiz & Flashcards