Alla inlägg under november 2007

Av Elin Ahlberg - 7 november 2007 13:58

Jag tänker på dig som nu sitter ensam. Jag undrar vad du gör. Jag tänker på dig med ett barnsligt hopp om att det på något sätt ska ge dig tröst. Jag tänker på dig som saknar nu, du som inte vet vad du ska ta sig till. Jag tänker på dig. Tänk om jag kunde vrida tillbaka tiden.

Av Elin Ahlberg - 6 november 2007 08:56

Idag har jag sovmorgon och börjar inte förr'n 11:15. I vanliga fall gillar jag inte kvällstider men idag var det skönt att gå upp tidigt ändå och glassa hela morgonen helt själv. Då hinner och orkar jag göra allt som jag borde ha gjort för längesen. Tindra har hasat efter mina fötter vart än jag gått och nu ligger hon pall på golvet och sover.

Inann arbetsdagen start hinner jag gå en sväng på stan och handla välbehövliga men tråkiga saker.

Det är en bra dag!

Av Elin Ahlberg - 5 november 2007 21:22

Idag var jag trött och ville bara hem och lägga mig. Mor hade lånat bilen och Jocke skulle ta sin och köra och jobba. Ett ypperligt tillfället för mig att säga, nej jag skiter i att åka och träna och slappar hela kvällen istället. Men icke. Jag gick ner till familjen Arvidsson och lånade deras bil och begav mig till gymmet. Nu känns det sjukt bra och jag ser fram emot träningsvärk imorgon! :)


Av Elin Ahlberg - 5 november 2007 09:37

Jag gjorde precis en grej jag har drömt om att göra väldigt länge. Jag har något jag är stolt över och därför kände jag mig nu redo.


Haha, detta kan låta lite konstigt!


Men glad det är jag.


Tillfällig prognos - 8

Av Elin Ahlberg - 4 november 2007 09:10

Igår befann vi oss hos Hariett, brudar från jobb plus några till.

Ämnet - Sex.

Få ämne utlöser skratt i stora mänger och prat från höger och vänster som just detta.

Det var värden i fråga som höll i undervisningen och hon var verkligen toppenduktig.

Erfarenheter delades och diverse attiraljer lovordades.

Ja, det kan tänkas att kvällen var inget annat än perfekt. Men icke. Sekunden efter min entre fäster jag ögonen på mig största sträck.

KATTER!

Jag har stark kattallergi och klarar knappt av att vara i samma rum som dem. Därav mina extremt uppsvullna och groteskt röda ögon som gjorde att jag såg kalasnitad ut.

Väl ute, väntandes på taxin, insåg jag att jag itne skulle klara av en utgång. Det var bara för mig och Marie att pallra oss in till lägenheten igen. (Tur var det av olika anledningar).

Nu sitter jag här på jobb. Jepp det är söndag, jag är ledig men jag befinner mig på jobb klockan nio en söndag. Tack vare pågatågen via Teckomatorp som igår slutade gå 21.39 och idag går hem varannan timme.

Nu väntar jag i och för sig på att åka till Malmö. Så jag sitter här men mina rara arbetskamrater och gör inte ett jotta.

Jag längtar hem till min säng!


Av Elin Ahlberg - 3 november 2007 13:52

Jag har precis kommit hem från studion. Ojoj vad bra det gick! Känns så himla kul!


Jag älskar att stå i ett litet rum med lurar!


just nu ligger jag på... ja det är i alla fall;


9.5

Ps.

Av Elin Ahlberg - 1 november 2007 13:10

Det är ett rätt så bra betyg.

Av Elin Ahlberg - 1 november 2007 13:08

Tänkte ranka mina lyckonivåer från 1-10.


Just nu = 8

Ovido - Quiz & Flashcards