Alla inlägg under december 2008

Fem

Av Elin Ahlberg - 10 december 2008 11:30

Ojojoj vad skoj det var att öva till lördagens konsert. Det kommer bli så bra! Jag kände mig lycklig. Lugn på något sätt. Nu får det gärna bli lördag.

Men först ska jag hinna ha ett rep till och sedan sjunga med Kontra på fredag. Det kommer också bli super. Behöver verkligen sätta mig med stämmorna vilket jag ska göra nu under dagen.


Idag har jag varit hemma i fem veckor.

Av Elin Ahlberg - 9 december 2008 11:19

...vara Kristen chenoweth för en dag. Hon är helt fantastisk! Ny förebild att skriva upp på listan!

Av Elin Ahlberg - 9 december 2008 09:16

Jag kunde verkligen inte somna igår. klockan ett fick jag gå upp och öppna fönstret och läsa lite för att trötta ut mig själv. När klockan sedan ringde åtta imorse för en läkartid över telefon och när den sedan var över kunde jag givetvis inte somna om och därför sitter jag nu här och är trött. :) I och för sig väldigt bra att jag kom upp då jag har mycket att gå igenom till kvällens rep. Ska bli så skoj. Gustav Adolfs Kyrka är så fin och jag ser fram emot det så mycket.

Nu ska jag sätta igång kaffekokaren och sedan sätta mig vid pianot. Jag önskar dig en fin förmiddag.

?

Av Elin Ahlberg - 8 december 2008 20:37

Jag vill köpa en EEPC. Hade varit så smidigt om jag ska resa rundor och bo lite här och där. Det får övervägas.

Någon som har erfarenhet i ämnet?

Av Elin Ahlberg - 8 december 2008 09:33

Jag ska träffa Hanna idag! Wihi! Jag har inte sett henne sedan jag åkte till Turkiet vilket betyder alldeles för länge. Åker in till Helsingborg vid lunch och ska spise litt och prata av oss. Mycket fin start på vad jag tror kommer bli en mycket fin vecka. En vecka som kommer bestå av mycket musik. Det  blir det en bra vecka automatiskt :)

Bak

Av Elin Ahlberg - 7 december 2008 22:23

Mycket mysigt julbak hos Madeleine med bak (givetvis) och tacos. Mm!

Sedan var det ett tre timmars långt rep och nu längtar jag till att gå och lägga mig och läsa lite innan en ny vecka börja. Tiden går fort!!!

Jga börjar repa i Stockholm den 11 januari! Iiii!

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 7 december 2008 11:38

Jag har hittat en ny pysselsysselsättning. jag kan inte skriva vad den består av för den ingår i min lilla julklappsskara. Men det är kul! Jag ska fortsätta nu tror jag. :)

Av Elin Ahlberg - 7 december 2008 00:47

Att agera taxi är något jag gärna ställer upp och gör men det är långt ifrån skoj. Nu har jag precis hämtat Malin och Oskar och nu väntar jag på att mina kära föräldrar med vänner vill hem. Antar att det bli ganska sent. Ingen idé att lägga sig och sova lite. Nog bättre att hålla mig vaken.

Jag kan ju faktiskt passa på att repa lite med jag orkar inte. Det blir nog lite Stieg Larsson Del 2 istället. Jepp. Så blir det. God natt till alla er där ute. Ta hand om varandra.


Framtiden utvisar verkligenheten!

Ovido - Quiz & Flashcards