Alla inlägg under december 2008

Av Elin Ahlberg - 25 december 2008 20:28

Jag vill tacka svt.se för deras genialiska och underhållande PLAY. Just nu sitter jag och ser/lyssnar på Debatt. Så himla bra att kunna titta på bra program som denna kanal faktiskt övervägande visar. 

Av Elin Ahlberg - 25 december 2008 16:36

Idag har jag hittat julklappar till mina små busfrö. Eller det blir ju rättare sagt nyårsklapp. Perfekt.


Det är sådär lagom fint väder fortfarande och precis som det brukar bli på semestrar med dåligt väder spenderas det oftast pengar då.. :) Nu kom Louice tillbaka och då får jag shoppingsällskap. Louice är världens bästa shoppingsällskap. Eller hon är världens bästa sällskap i de flesta kategorier.

Av Elin Ahlberg - 25 december 2008 11:06

Idag är det torsdag. Igår var det julafton. Spännande att fira på ett annorlunda sätt men jag tror nog att jag i fortsättningen firar jul hemma med mina familjer.


Jag har nu varit här mer än halva tiden. Ídag ska vi till Mango outlet och titta lite. jag går kanske på ett danspass i eftermiddag om jag tycker att det känns behagligt och smidigt. Annars ska jag spendera lite av denhär dagen till att få in lite text i min hjärna. Den fungerar inte riktigt som jag vill just nu.


Nu tycker jag gott att Louice kan vakna så vi kan få i oss lite frukost.


Julbordet igår var Mycket Väl Godkänt.


Tamam! 

Av Elin Ahlberg - 24 december 2008 10:34

När juldagsmorgon glimmar.

Idag är det julafton om det är någon som har missat det.

Jag har redan sovit här tre nätter. Igår hade vi en mysigt dag som avslutades med pepparkaksbak och sedan Sunes Jul. Fantastiskt kul julkalender. Varför görs inte sådana längre?

Nu ska jag nog ta mig en promenad längst stranden innan Louice kommer tillbaka.

Ha en fin dag alla där ute.

Av Elin Ahlberg - 23 december 2008 11:37

Showen igår var bra. Mycket bra. Efter satt vi uppe på deras efterjobbstopp och klockan blev närmre två. Trevligt. Fem i morse åkte Dhani och kom in och sa hejdå till oss.


Jag har redan sovit här två nätter och det känns som jag kom för en timme sedan.


Jag övar på mina låtar jag ska sjunga på begravning två dagar efter jag kommit hem. Det är fyra låtar och mycket text att lära sig. Det är fina låtar de har valt och jag tror det kommer bli bra och stämningsfullt och fint för dem.


Sedan har jag givetvis allt till båten att repa till. Det är bra. Det är skönt att snart komma igång. Jag inser när jag är här att jag ska få göra något helt nytt vilket känns kul och spännande. Skönt att få möjlighet till att träffa nya och inspirerande människor. Jag vill bara sätta igång nu. Men när jag kommer hem härifrån är det bara två veckor kvar. Skönt. Och däremellan ska man hinna fira nyår. Ja det kommer bli bra dethär.


Nej nu har jag skrivit av mig lite. Louice står inne i duschen och sedan kommer vi nog ta en promenad uppåt bergen. Solen kommer lite då och då men det är rätt kallt. Idag var det tydligen inte mer är 18-19 grader. Jag bryr mig sådär lagom mycket men tänker på de stackars turisterna som säkert vill lägga sig på stranden.


Nehe, peace out.

Av Elin Ahlberg - 22 december 2008 12:12

Första morgonen på Teneriffa. Det känns bra men oj vad det känns konstigt. Igår sken solen, idag skiner den inte. Men det kan man inte göra något åt. :)

Vi ska nog ta en liten tur till affären och sedan får vi se vad som händer i eftermiddag innan vi ska och se show. Konstigt.

Jag sov gott och länge idag. Skönt!

Ja jag har inte så mycket mer att skriva just nu. Känner mig lite tom. Men allt känns bra. Så ni vet! :)

Peace out!

Av Elin Ahlberg - 20 december 2008 18:45

Jag sitter och har läst igenom vad jag har skrivit den senaste tiden. Fy, jag kan inte ha varit positivt inspirerande under början av november. Jobbig tid. Kan nog ha varit den jobbigaste tiden i mitt liv. Tycker dock att jag har lyckats bra.


Jag har huset för mig själv och går och packar lite, plockar undan lite, pysslar lite, skriver lite, chattar lite och ja har det allmänt bra.

Snart är julen här. Det känns inte. Givetvis till stor del för att jag imorgon åker men jag tror inte fallet hade varit annorlunda om jag stannat hemma. Det är ingen julkänsla längre. Kanske är jag sådär precis mitt i mellan just nu att det liksom inte går att göra något åt det. Det gör mig inte så mycket. Det finns några värre problem här i världen. Till exempel dethär med Volvo... ;)


Snart kommer Louice föräldrar hit och lämnar saker jag ska ta med mig. Vi får se hur stort lasset är.


Dagen har precis som alla andra dagar gått fortfort.

Av Elin Ahlberg - 20 december 2008 10:20

Jag kan knappt fatta det men imorgon vid denhär tiden sitter jag på planet som ska ta mig till ön Teneriffa!


WEY!


Nu har jag tagit en lite morgonpromenad och avnjuter kaffe och funderar på om jag ska börja packa inom en snart framtid.


Jag kommer nog uppdatera mina känslor för denna laddade semester lite då och då under dagen! :)


Ha en fin förmiddag!

Ovido - Quiz & Flashcards