Alla inlägg den 21 juni 2007

Av Elin Ahlberg - 21 juni 2007 13:13

Just nu, precis i denna stund kan jag knappt vänta till måndagmorgon klockan 820!

Av Elin Ahlberg - 21 juni 2007 08:31

Kom precis hem ifrån ännu en resa till Stockholm. Den började med att jag lunchade med Sara som jag verkligen trivs att vara tillsammans med. Vi beslöt oss för att jag skulle sova hemma hos dem den natten. Sedan tog jag en promenad till Gamla stan i mina egna tankar. Jag hade rätt gott om tid på mig och kände mig som vanligt lite rastlös. Jag gick förbli en lapp där det stod "Musikvalvet - minikonsert". Tanken slog mig att det hade varit kul om det hade varit precis den eftermiddagen. Och vad tror ni där stod? Jo, klockan 15.00 började det och precis då var klockan fem minuter i tre. Jag blev så lycklig. Det var i och för sig operetter från  ca 1600-talet så som Bellman mm. Även fast det inte ligger mig närmst njöt jag av att sitta där i det 600 år gamla källarvalvet och lyssna på en vädligt begåvad sångerska och en pianist. Sedan köpte jag, traditionsenligt, körbär och satte mig på trapporna på Hötorget. Det är inte klokt vad konstiga men också fina människor det finns. Så intressant att bara sitta och iakta.

Framåt eftermiddag åkte jag ut till Handen för att repa. Det var första gången alla körtjejer var samlade och det kändes himla kul att sjunga och verkligen höra hur det komme bli. Jag trivs redan med allihop.

Jag och Madde tog pendeln in till stan tillsammans och sedan åkte jag ut till Sara och familjen Lindh.

Repet på onsdagen blev till min fördel ändrat till förmiddagen. Det var sista gången innan jag åker till USA som jag var där och repa och det känns faktiskt himla tråkigt. Jag hade gärna åkt dit varje vecka fram till premiär men det finns inte så mycket jag kan göra åt det. Jag ser ju så klart väldigt mycket fram emot min resa.

Jag skyndade mig sen till stan för att klockan halv ett träffa upp Denise och klämma i oss en lite lunch på Medborgarplatsen. Hon är himla upptagen och har tusen grejor att tänka på. jag var bara glad och tacksam för att hon över huvudtagen ville trycka in mig i sitt pressade schema. Det var underbart att träffa henna igen och jag hoppas att hon, precis som Sara, kan komma och titta på Mosebacke.

Eftermiddagen slappade jag i eget sällskap fram till fem då jag träffade upp Mohsen på Centralen och hade en superhärlig kväll som innehöll mat, fika, musik, havet och till slut (så klart) bussresa.

SUPERSTOCKHOLMSKORTVISIT!

Ovido - Quiz & Flashcards