Alla inlägg under juni 2008

Av Elin Ahlberg - 21 juni 2008 13:31

Ledig dag idag. Vi är helt slut efter gårdagen midsommarfirande. Bjärnar på stranden i 40 grader dansandes kringa granen är ingenting Tvättis skulle vilja göra igen. Hela dagen gick dock väldigt bra och smidigt.

Jag och Louice är handlingsförlamade och vet inte vad vi orkar ta oss för idag. Minut för minut helt enkelt.

Av Elin Ahlberg - 20 juni 2008 12:28

Det är en lång dag. Endast halva har gått. Vi har hunnit med facepainting och vattenpolo. Det var faktiskt himla kul! Papporna var givetvis de som gick in för det och köttade mest. Haha! Nu sitter jag och skriver lite mail och lyssnar på Eriks sömn. Borde också lägga mig och vila men jag känner mig energirik för tillfället.


Jag mår bra. Har väldigt längtan efter massa hemifrån men jag mår bra och har det bra!


Nu ska vi dricka lite kaffe! Skriv upp det i boken med viktiga händelser... ;)

Av Elin Ahlberg - 19 juni 2008 16:12

Nu är det snart tid för ministars. Det känns tomt när vi inte är alla här. Erik får banne mig se till att komma tillbaka snart.


Ikväll blir det programledare på Ministars, sedan Sunwing Celebration på tre och sedan däckar vi i sängen för en smått ångestladdad midsommar.. 


Jag har haft lite hemlängtan denna vecka. Saknar framför allt Linus för tillfället. Men det går i vågor och det är lite skönt att sakna hem så jag vet att det jag har hemma är bra. :)


Nu har halv tiden gått vilken känns underligt. Tid för mat. Gott... not...

Av Elin Ahlberg - 19 juni 2008 09:20

Igår hade jag en väldigt fin dag med familjen Tufvesson på hotell Hane. Det var en underbar dag.


Erik är sjuk. Louice ringde precis hem mig och vi måste fara iväg för att repa hela dagen för att köra på tre igen. Det känns inte alls kul. Inte alls kul. Skulle vilja svära men jag har bestämt mig för att inte göra det.


HIMMEL VAD TRADIT!

Av Elin Ahlberg - 17 juni 2008 22:10

Körde på tre ikväll. Erik har skadat sitt knä. Inte världen bästa upplevelse men nyttigt... eller nått. Hinner inte ksriva mer. Teamet väntar.

Jag skriver mer imorgon. Imorgon ska jag mysa med Ina och familj!

Oj, nu kallar det.

Ha det!

Av Elin Ahlberg - 16 juni 2008 11:38

Riktigt, riktigt rolig show igår. både björn och familjshow. Det var hur kul som helst och jag kände stark närvaro hos alla. Ibland klickar det liksom hela kvällen. Hoppas på en lika bra afton idag.


Jag har precis tränat med gutterna och nu ska vi gå och spise.


Snart midsommar. Sjukt nära och tiden går precis som förr sjukt fort. Jag hinner knappt med! Jag mår bra!

Av Elin Ahlberg - 15 juni 2008 08:58

Lyxhotell igår hela eftermiddag/kväll. OM vi had det bra! Härlig pool, bar och mys. Buffén var precis lika underbar som jag kommer ihåg den från förra gången. Riktigt fin dag!


På kvällen blev det massage, ljus, musik och te med Louice, Joje och Emma. När jag sedan promenerade upp och lade mig på killarnas soffa för att sova och hade sovit i ca två timmar stormar de in i lägenheten glada i hågen och sjunger nattvisor och flummar runder. "Spontana" kallade de sig! Hihi. De var faktiskt rätt söta.


Grattis till mor på födelsedagen!

Ovido - Quiz & Flashcards