Alla inlägg under maj 2008

Av Elin Ahlberg - 22 maj 2008 16:21

Det blir show på tre ikväll med. Saknar Louice på scen. :( Men givetvis kommer jag göra det bästa av det och kommer showa för min kära familj.


Jag har det bra. Sliten och trött men bra!


Jag hinner inte skriva mer. Nu ska vi få lite mat i magen och sen ska jag gå igen barnmanus.


Imorgon åker de hem igen och det känns tråkigt. Veckan har gått så magiskt fort. Jag änskar och tror verkligen att de har haft en toppenvecka.


Hoppas hinna skriva lite efter show ikväll om hur det gick. Det blir spännande dethär...

Av Elin Ahlberg - 21 maj 2008 10:41

Jag har varit jättedålig på att skriva denna veckan. Det har hänt massa. Kusiner och mor är här och det är hur kul som helst att de tittar på mig varje kväll. Underbart. Men Louice har varit sjuk så vi har kört på tre. Det har varit tungt och påfrestande men har ändå gått rätt bra tycker jag.


Ikväll är vi bortbjudna på mat och show så det ska bli riktigt skoj och sedan är det tid för show imorgon igen. Då hoppas vi verkligen att Louice är på G för att kunna vara med. Hoppas!!!


Jag ska bättra mig på att skriva!

Av Elin Ahlberg - 18 maj 2008 12:18

Min mor och Bella är också här och jag har inte anat någonting. Förstå vilken chock jag fick! Magiskt. Jag är så glad! Min mor är här!!!



Louice är fortfarande dålig. Ikväll kör vi på 3. Känns inte kul alls men vi får göra det bästa av det.


Jag skriver mer sen.  

Av Elin Ahlberg - 17 maj 2008 10:30

Av Elin Ahlberg - 17 maj 2008 10:18

Lite trött och sliten men mest glad över att det äntligen är dags för att få träffa familjen Gittner. Nu är det endast timmar kvar.


Igår var en hyfsat bra förställning. Vi måste dock vila lite nu!


Skönt med ledig dag, igen. Jag och Louice sitter på Adora och ska snart ner och duscha av oss för att sedan ge oss iväg till Side för att shoppa.


Bra dag. Jag längtar!



JA

Av Elin Ahlberg - 16 maj 2008 18:19

Fick idag reda på att vi i showteam blivit bjudna till att se show och äta midag på ett hotell här i närheten. Familjen Gittner är också medbjudna och jag kan knappt vänta. Ska bli så himla spännande!


Snart ska jag upp i min stora päls och ha minidisco. Härligt svettigt och roligt träningspass blir det. Sjukt mycket folk på hotellet så barnhavet är gigantiskt.


(GRATTIS! Om du anar vad glad jag är för din skull!!!)


Av Elin Ahlberg - 16 maj 2008 12:40

Dags för ministars ikväll. Känns som det var igår vi hade det sist. Jag ska ha minidisco efter och ser fram emot att svettas lite.


Imorgon är vi lediga. Skönt, jadå... MEN det viktigaste, då kommer FAMILJEN GITTNER!


Wihi! Så glad!


Louice är sjuk! Hoppas hon blir bättre snart, stackarn!


Ovido - Quiz & Flashcards