Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Elin Ahlberg - 30 maj 2008 14:04

Jag är sjuk. Eller jag har varit sjuk. Jag går nu på antibiotika och har redan börjat känna mig lite bättre. Jag blir så fruktansvärt labil och deppig när jag blir sjuk. Igår var ingen rolig dag alls. Men jag känner verkligen stödet från mina vänner här. Det är skönt. Efter en hel dag själv knackade det plötsligt på dörren runt fyratiden. Jag blev så glad! Öppnade dörren och vem stod där? Jo, Dhani som vill komemr för att höra hur det var med mig samt ge mig lite sällskap. Vi käkade melon och såg på Ursäkta röran (vi bygger om) och hade det bra. Det fick min tid att gå lite snabbare.


Första gången på tre månader som jag inte gjorde NÅGONTINGEN HEL DAG! Kändes konstigt men det var antagligen det som min kropp behövde.


Imorgon är det ledig dag vilket är perfekt. Då behöver jag inte spendera hela dagen själv och mitt team slipper åka och repa när de egentligen behöver vila upp sig.


Nu ska jag gå hem och lägga mig igen. Eller brodera, eller rita lite, eller jag vet inte. Jag har gjort allt som man kan göra när man ligger själv och är sjuk. Tur att Malin kommer och sysselsätter mig snart! Tack för mina underbara vänner!

Ovido - Quiz & Flashcards