Alla inlägg den 28 maj 2008

Av Elin Ahlberg - 28 maj 2008 15:06

Eftersom vi har haft en väldigt fin dag tillsammans kan jag med ett leende berätta vad jag nu ska berätta. Jag vill bara berätta det först innan jag berättar vad jag egentligen ska berätta. Ok, nu berättar jag.


Som bekant var det dags för IKEA idag. Vi ställde klockan på åtta och begav oss mot Antalya. Väl framme flummade vi runder ett slag innan vi bestämde oss för att ringa till Katarina, vår chef, och fråga om hon visste var vi skulle köra. Svaret jag fick var att IKEAbutiken har stängt. Jaha, vad gör vi då? Vi beger oss väl hem? MEN, Louice får syn på en Starbucks!!! Det låter kanske inte så fantastiskt men efter tre månader i Turkland blir man gladare än vad ni tror av att se denna härliga kaffeshop. Speciellt eftersom vi länge pratat om att det hade varit underbart om det fanns här. Vi yrade runder i ytterligare antal minuter innan vi till slut lyckades komma hyfsat nära igen och begav oss sedan med siktet mot STARBUCKS. Väl framme, inte öppna ännu!!! Öppnar om två dagar. Det var med stor besvikelse jag och Louice hasade efter våra två gutter. Vi riktade framdelen av bilen mot hem igen men stannade till på ett köpcentre vi åkte förbi. KÖPCENTRE! Halleluja!

Och vad får Elin se där framme vid ingången redan innan vi kommit in på parkeringen? JO, en grön, rund och fin Starbucksskylt. Vi springer ut från bilen men vad ser vi väl frammet. Oj, inte öppnat, öppnar om en vecka. Pga... eller nej vänta det var bara för att vi ville och för att det var så kul och inte minst BILLIGT gick vi in i en smyckeaffär och plockade på oss ett stort lager med örhänge och väldigt fina och bra ögonskuggor.


Haha jag önskar att jag var bättre på att förklara men det har varit en oväntad men rolig och mysig dag med mitt kära team.


Nu sitter jag och Louice på Adora och surfar runder lite och sedan blir det en lugn kväll. I alla fall för min del, tror jag. Jag vet ju aldrig... :)

Ovido - Quiz & Flashcards