Alla inlägg under januari 2007

Av Elin Ahlberg - 20 januari 2007 09:57

Helt plötsligt vaknar jag upp till världens vinterland! Gick och lade mig klockan tre i natt och då kunde jag aldrig ana att det skulle börja snöa inom några timmar. MYSIGT!Vi hade som sagt ATG-galan igår och det gick riktigt bra. Blev en lång kväll bara. Kom inte därifrån förrän tjugo över två. Då var jag hyfsat trött i mina fötter.Idag blir det nog att glida runt på stan ett slag med Räven. Om hon kan vakna! :) Det är bara jag som aldrig kan sova länge.

Av Elin Ahlberg - 19 januari 2007 09:34

Idag ska jag ha pianolektion. Ska bli kul! Jag har varit på församlingshemmet två gånger denna vecka och spelat så jag tror att jag har gjort mig läxa rätt bra. :) Jag ska bli bäst i piano!!!

Av Elin Ahlberg - 18 januari 2007 16:04

Jag sa ju att jag ska göra varje dag till en bra dag. Har inte lyckats så jättebra idag. Har varit trött och hängig och allmänt nere.Wellowell! Imorgon kommer bli bättre!

Av Elin Ahlberg - 17 januari 2007 20:40

Nu är jag slut. Har precis varit och druckit te och ätit mango med Sofie och Ida hos Sofie. Ska öppna imorgon och börjar halv åtta så jag ska nog gå och lägga mig nu.

Av Elin Ahlberg - 17 januari 2007 07:14

Jag går alltid upp så förbastat tidigt. Jag ska inte går förrän om en timme och jag har redan varit uppe i en kvart. Fast det är ju i och för sig rätt skönt att slippa stressa.Anledningen till att jag är uppe är att jag ska jobba på Hästhagen idag. Det hade ringt till Vikariepoolen igår och hade bett om mig som vikarie. Känns jättekul att de vill ha tillbaka mig där. Hästhagen är en jättemysig förskola som jag gärna jobbar på. Slutar klocka fyra i eftermidag och sedan ska jag träffa några från klassen, däribland Ida och Sofie. Jag har drömt väldigt konstigt inatt. Jag drömde att jag hade en motordriven datorstol på hjul och den åkte jag till Kågeröd med eftersom Bert Karlsson var kung där. HAHA!

Av Elin Ahlberg - 16 januari 2007 17:59

Jag har haft världens bästa sånglektion idag. Hon var en himla duktigt lärare och väldigt trevlig. KÄNNS JÄTTEKUL!!!

Av Elin Ahlberg - 16 januari 2007 10:21

Igår var jag och tränade vattengympa med Andrea på Hagabadet. Det var väldigt kul och hade jag varit ekonimoskt oberoende hade jag börjat träna där. Men fy vad dyrt det är!!!Därför har jag bestämt mig för att börja tränat på Valhallabadet istället. Vattengympa är jätteskönt och skonsamt för hela kroppen. Jag kan rekomendera det till alla!Ska kanske gå på ett pass i morgon!Nu sitter jag och dricker te och lyssnar på pianomusik. Ska ner och möte upp Sofie på Järntorget snart och få min kalender! THANK GOD!Idag är det sång lektion!!!! WIHI!!!!

Av Elin Ahlberg - 15 januari 2007 09:24

Vikariepoolen ringde precis och undrade om jag kunde jobba idag och imorgon. Jag har bokat piano idag och i morgon ska jag till doktorn och sedan ha sånglektion så för en gångs skull sa jag dirket "Nej jag kan tyvärr inte det". Det känns tråkigt att jag missar att jobba för jag tycker verkligen att det är kul men jag kände att jag hinner inte och det passar inte just dessa två dagarna. Jag har aldrig kunna säga nej när det handlar om jobb! Så, idag ska jag till musikaffären och köpa mig en pianobok och sedan ska jag till församlingshemmet och sitta och spela litegranna. Ikväll är det träning på Hagabadet med Andrea. Ska bli skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards