Alla inlägg under november 2006

Av Elin Ahlberg - 20 november 2006 07:38

Idag har Jessica varit här nästan hela dagen. Jag bjöd på middag när hon kom hit. (Kycklingfärs med spagetti) Sedan satt vi och pysslade som små tanter hela dagen och drack massvis med kaffe. :)Det är så himla gott att vi bor så nära varandra hemma med. Vi ska träffas framåt jul och byta julklappar på något mysigt cafe i Lund i underbara Skåne! :)

Av Elin Ahlberg - 19 november 2006 14:44

Konstigt vad tomt allt kan kännas när någon åker. Mor och Sussi har som sagt varit här i helgen och det har varit världens bästa helg. Vi hade det supermysigt igår. Vi gick i Haga och shoppade i alla de mysiga affärerna som finns där och de båda var helt lyriska av allt roligt som finns att handla. Senare på eftermiddagen åkte vi bort till Rondo och när jag började jobba hade de en underbar visit på Liseberg. Senare på kvällen kom de till mig på Rondo och såg After Dark på ett av de bästa borden. Sedan åkte vi hem och lade oss och efter en mysig frukost åktervände de till Skåneland. Nu sitter jag och gör julklappar. (Nej jag kan inte skriva vad det är så klart!)

Av Elin Ahlberg - 18 november 2006 09:24

Snart kommer mor och Sussi hit och jag kan knappt vänta. Ska bli så himla mysigt! Nu måste jag fortsätta att göra mysigt här innan de är framme. Fast de kommer väl irra runt i Göteborg en timme innan det hittar! :)

Av Elin Ahlberg - 16 november 2006 14:52

Fy fan vad jag är trött för tillfället. Har precis sovit ett slag. Jocke ringde och väckte mig men det var nog bra för att jag hade nog kunnat sova hela dagen annars. Jag ska snart göra ve mig för att åka och jobba men ska nog dricka en kopp te först och se lite på världens sämsta program : TYRA BANKS SHOW!

Av Elin Ahlberg - 16 november 2006 07:52

Igår kom jag inte i säng förrän tre. Vi hade abonerat på jobb och stängde inte förrän ett. Klockan kvart i två satt det fortfarande fulla gäster kvar och sedan fick jag och Emelie ta varsin taxi hem. Som tur var den inte så dyr. :) Me love minitaxi!Nu gäller det att ladda om för teater idag. Men det kommer bli kul. Torsdagar är verkligen roliga!

Av Elin Ahlberg - 13 november 2006 19:51

Jag har precis varit hos Leif (Carro) och haft det jättemysigt. Vi satt i hennes mysiga TVrum och hade det gott. Spelade piano och tittade på Reuter och Skoog. Vilken härlig eftermiddag/kväll!WE LOVE ULLA BILLKVIST!

:(

Av Elin Ahlberg - 12 november 2006 18:01

Så stod man där vid vägkanten och vinkade på tre fjärdedelar som körde i väg. I ögonvrån samlades sakta en liten tår tillsammans med gammalt smink sedan gårdagen. En timmes promenad var nödvändig för att samla mig och inse att jag ska rikta mina tankar åt vilken underbar helg jag haft med mina vänner från Skåne!

Av Elin Ahlberg - 10 november 2006 14:54

Jag ska snart åka till jobb! Sista dagen för denna veckan redan. Jag fick precis ett jätteroligt sms! HihiImorgon kommer brudarna!

Ovido - Quiz & Flashcards